Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Πάμπλο Λάσο: Έσκασε νέο τρελό σενάριο για Λάσο - Το tweet που δεν βλέπει με καλό μάτι ο ΠΑΟ - Μπερδεύει το πράγμα!
Μπάσκετ
| 2023-03-26 11:24:00

Έσκασε νέο τρελό σενάριο για Λάσο - Το tweet που δεν βλέπει με καλό μάτι ο ΠΑΟ - Μπερδεύει το πράγμα!

Sportdog Team
Έσκασε νέο τρελό σενάριο για Λάσο - Το tweet που δεν βλέπει με καλό μάτι ο ΠΑΟ - Μπερδεύει το πράγμα!

Όσο ο Ισπανός προπονητής κυκλοφορεί ελεύθερος, τόσο τα σενάρια για το μέλλον του θα δίνουν και θα παίρνουν, με τους Πράσινους να παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωσή του.

Σε αναζήτηση προπονητή για την νέα σεζόν βρίσκεται μετά την απόλυση του Ντέγιαν Ράντονιτς ο Παναθηναϊκός, που πορεύεται εδώ και μερικές ημέρες με τον Χρήστο Σερέλη στο τιμόνι, ψάχνοντας τον ιδανικό για την επόμενη ημέρα.

Οι Πράσινοι αναζητούν ένα μεγάλο όνομα για να κάτσει στην άκρη του πάγκου, με αυτό του Πάμπλο Λάσο να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας του Τριφυλλιού, ενώ πρόσφατα ήρθε στο προσκήνιο και η περίπτωση του Εργκίν Αταμάν, με φήμες να αναφέρουν ότι βρέθηκε στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, χωρίς να γίνεται γνωστό κάτι παραπάνω.

​​

Στο θέμα του Λάσο φαίνεται να υπάρχει στασιμότητα από πλευράς Παναθηναϊκού, παρότι ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε χθες την είδηση, αποκαλύπτοντας ότι του χρόνου θα βρίσκεται στους πάγκους και πως ήδη είχε στα χέρια του προτάσεις από ομάδες, δίχως να αναφέρει ποιες ήταν αυτές.

Το τελευταίο σενάριο, που ήρθε στην επικαιρότητα είναι το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Λάσο, καθώς ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι τόνισε στο twitter ότι οι Βαυαροί είναι ανάμεσα στους "μνηστήρες" για να αποσπάσουν την υπογραφή του πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Η Μπάγερν σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση που ο Τρινκιέρι δεν συνεχίσει στον πάγκο της, ο Πάμπλο Λάσο είναι μία από τις επιλογές της διοίκησης, σύμφωνα με πηγές", αναφέρει στο "τιτίβισμά" του ο Αντρεάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αταμάν και Λάσο αρμόζουν στον ΠΑΟ - Λεφτά στο πηγάδι - Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά..."

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags