Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του ΠΑΟ στη συνέχεια της χρονιάς - Τι συμβαίνει με Λάσο;
| 2023-03-28 21:13:00

Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του ΠΑΟ στη συνέχεια της χρονιάς - Τι συμβαίνει με Λάσο;

Sportdog Team
Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του ΠΑΟ στη συνέχεια της χρονιάς - Τι συμβαίνει με Λάσο;

Οι Πράσινοι αγωνίζονται με την Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τρίτης (28/3) όμως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν, με την συμφωνία με τοπ προπονητή να είναι ακόμα στον... αέρα.

Παναθηναϊκός: Για το γεγονός ότι οι Πράσινοι πρέπει να αλλάξουν πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και να σταματήσουν τα σκαμπανεβάσματά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης αναφέροντας ότι για την εικόνα της ομάδας δεν φταίνε μόνο τα λάθη, αλλά και η... γκαντεμιά με τους τραυματισμούς, που είναι συνεχείς.

«Πέραν των άλλων ο Παναθηναϊκός έχει και προβλήματα με την ατυχία. Βαρύ διάστρεμμα αντίστοιχο του Πονίτκα υπέστη ο Αγραβάνης νομίζω ότι θα είναι και οι δύο έξω από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γουόλτερς επίσης είναι εκτός, βασικά είναι μια μέσα και τρεις έξω. Αυτό που έχει τώρα σημασία για τον Παναθηναϊκό είναι να σταματήσει τα σκαμπανεβάσματα, το είπε χθες και ο κόουτς Σερέλης. Πλησιάζοντας στο τέλος της σεζόν, δεν έχει εξασφαλίσει ούτε την δεύτερη θέση και, με την εικόνα που βγάζει, δεν είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για την παρουσία του στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πρέπει να μπει στον ίσιο δρόμο, να κάνει ότι μπορεί για να έχει χτίσει κάτι ενόψει της νέας σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ρωτήθηκε και για το θέμα του νέου τεχνικού των Πρασίνων από τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να τονίζει για ακόμα μια φορά πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Πάμπλο Λάσο και πλέον περιμένει την απάντηση του Ισπανού τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια για Λιβάι Γκαρσία - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; - Τον πουλάει 20+ εκατ. η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags