Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Ματ Τόμας είναι παίκτης που δεν βρίσκεις στην αγορά - Μην γίνει το λάθος! (vid)
Μπάσκετ
| 2023-03-29 13:35:00

Ο Ματ Τόμας είναι παίκτης που δεν βρίσκεις στην αγορά - Μην γίνει το λάθος! (Vid)

Οι Πράσινοι δεν πρέπει να κάνουν το λάθος και ν' αφήσουν τον Ματ Τόμας ελεύθερο στην αγορά. Θα πρόκειται για έγκλημα, που μην έχετε καμία αμφιβολία, θα το εκλάβουν ως "δώρο" πολλές ομάδες της Euroleague. Ποιος θα πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του Αμερικανού στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Ματ Τόμας: Ο Αμερικανός "μπομπέρ" έκανε ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, τελειώνοντας τη συνάντηση στο ΟΑΚΑ με 12 πόντους και 1/1 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 1/1 βολές.

Ο Ματ Τόμας απέδειξε και πάλι, ότι ο Παναθηναϊκός έχει χτυπήσει "φλέβα" με την επιλογή του να τον υπογράψει. Μιλάμε για παίκτη στο τοπ επίπεδο της Euroleague και μάλιστα, απ' αυτούς που δεν βρίσκεις συχνά στα μέρη μας. Γιατί ακριβώς ο Τόμας είναι γκαρντ του στυλ του Τζέισι Κάρολ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ορισμός δηλαδή του σουτέρ, ο οποίος θα βγει με απίστευτη ταχύτητα από τα σκριν και θα εκτελέσει πριν καν το καταλάβεις. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού δεν το κάνει τόσο γρήγορα όσο ο Κάρολ στα prime του, αλλά ακόμα κι έτσι εκτελεί με τρόπο μοναδικό σε όλη την Euroleague.

Εδώ όμως έρχεται και το πρόβλημα. Λόγω των "πειραμάτων" του Ράντονιτς με το που τελειώσουν τα ευρωπαϊκά ματς σε δύο εβδομάδες, οι υποχρεώσεις του Τόμας με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνονται. Και αυτόματα, ο πρώην NBAer μέχρι το καλοκαίρι θα μείνει ανενεργός. Στην ΚΑΕ τον έχουν υπογράψει με κλειστό διετές συμβόλαιό, έχοντας ωστόσο δικαίωμα για μονομερές opt-out.

Οι Πράσινοι δεν πρέπει να κάνουν το λάθος και ν' αφήσουν τον Τόμας ελεύθερο στην αγορά. Θα πρόκειται για έγκλημα, που μην έχετε καμία αμφιβολία, θα το εκλάβουν ως "δώρο" πολλές ομάδες της Euroleague. Φυσικά, την απόφαση για το μέλλον του Αμερικανού στο Τριφύλλι θα την πάρει ο επόμενος προπονητής, που στόχος είναι μετά το Final-4 του Κάουνας να έχει τουλάχιστον "κλειδώσει" (αν όχι να έχει ανακοινωθεί κιόλας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει με 5άρι-"πύργο" ο Γιαννακόπουλος - Τι γίνεται με προπονητή - "Τελείωσε" του Βιλντοζα - Αντετοκούνμπο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags