Facebook Pixel Πάμπλο Λάσο - Παναθηναϊκός: Συνέντευξη του Λάσο στην AS με αναφορά στον ΠΑΟ: "Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει!"
Μπάσκετ
| 2023-03-30 12:53:00

Συνέντευξη Λάσο στην AS με αναφορά στον ΠΑΟ: "Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει!"

Συνέντευξη Λάσο στην AS με αναφορά στον ΠΑΟ: "Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει!"

Ο Ισπανός τεχνικός απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν θα προσγειωθεί στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό!

Πάμπλο Λάσο - Παναθηναϊκός: Συνέντευξη στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της "AS" παραχώρησε ο Λάσο, ο οποίος μίλησε για πολλά πράγματα που αφορούν και το μπάσκετ γενικότερα και το μέλλον του ειδικότερα.

Μάλιστα, ο Ισπανός προπονητής απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό, απαντώντας αινιγματικά πως "τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει να γίνουν γνωστά", αφήνοντας έτσι τα πάντα ανοιχτά!

Αναλυτικα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της "AS" και οι ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο για τους Πράσινους:

"Ο Πάμπλο Λάσο δεν ήθελε να δώσει στοιχεία ή να μιλήσει για την πιθανή προσγείωσή του στην Αθήνα, προκειμένου ν' αναλάβει τον Παναθηναϊκό, απαντώντας συγκεκριμένα τα εξής: "Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει να γίνουν γνωστά. Νιώθω λίγο περίεργα γιατί, από τότε που ήμουν δεκαέξι, μετακινούμαι". Μέχρι στιγμής ο Λάσο έχει ακουστεί για τον Ερυθρό Αστέρα, κάποιες ρωσικές ομάδες, την Μακάμπι, την εθνική ομάδα του Ισραήλ και τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα αφιερώνεται στην οικογένειά του, κάτι που τους το χρωστούσε. Όσο για τη φετινή Euroleague και το πόσο ανταγωνιστική είναι, είπε πως "δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι η διοργάνωση είναι τόσο ισορροπημένη, αφού δεν υπάρχουν ρωσικές ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες που ήταν εκεί έχουν μοιραστεί σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κούρσα" για δύο στον πάγκο του ΠΑΟ - Έρχεται κάτι μεγάλο - Ο Νο1 στόχος και το πλάνο τριετίας (Vids)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags