Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Μίλησε για όλα ο Βεζένκοφ για το ντέρμπι με ΠΑΟ - Ατάκα για το 12-0 - Έτσι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2023-03-30 21:00:00

Μίλησε για όλα ο Βεζένκοφ για το ντέρμπι με ΠΑΟ - Ατάκα για το 12-0 - Έτσι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός

Sportdog Team

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, στο ΣΕΦ, κατά τη Media Day του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν την ευρωπαϊκή «μάχη» με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague. 

Σάσα Βεζένκοφ: Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, στο ΣΕΦ, κατά τη Media Day του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν την ευρωπαϊκή «μάχη» με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague. O κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Πειραιά την τρέχουσα σεζόν εξήγησε πως απέναντι στους «πράσινους», η ομάδα του Πειραιά θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της στη Euroleague.

Αναλυτικά, ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ τόνισε: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σταδιακά και μέσω της δουλειάς μας καταφέραμε μετά την είσοδο στα πλέι οφ να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα πω ότι όσο κλισέ κι αν ακούγεται βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μένουν άλλα τρία παιχνίδια. Να τερματίσουμε όσο πιο δυνατά γίνεται, γιατί τα πλέι οφ είναι μια άλλη διαδικασία. Όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν. Βλέπουμε τον Παναθηναϊκό, είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε καλά τη βδομάδα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Είμαστε προετοιμασμένοι (σσ. για το ματς με τον Παναθηναϊκό). Έχουμε δει τι κάναμε λάθος στο ΟΑΚΑ, γνωριζόμαστε πολύ καλά οι δύο ομάδες, οπότε δεν υπάρχει κάτι καινούριο να προσθέσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, με ενέργεια με τον κόσμο μας και να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τον στόχο μας στη Euroleague.

Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ματς Euroeague, εμείς κοιτάμε τον στόχο μας, να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Ψυχολογικά είμαστε καλά, έχουμε σκαμπανεβάσματα, όμως το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα και να βελτιωνόμαστε. Να παίξουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Χουάνγκ και υπογραφές με ΑΕΚ - "Μικρό καλάθι για μεταγραφή" - Φεύγει για Γερμανία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags