Facebook Pixel Ο Παναθηναϊκός περιμένει τα μεγάλα "ναι" Πάντερ και Λεσόρ - Μέσα στον Ιούνιο το 80% του ρόστερ - "Δώρο" ο Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2023-05-27 12:30:00

Προτάσεις "χωρίς αντίπαλο" ΠΑΟ σε Πάντερ και Λεσόρ - Μέσα στον Ιούνιο το 80% του ρόστερ - "Δώρο" Χεζόνια!

Ρίχνει πολύ χρήμα στην αγορά ο Γιαννακόπουλος, για να δημιουργήσει ένα ρόστερ εφάμιλλο άλλων εποχών στον Παναθηναϊκό. Το Sportdog.gr μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός καταβάλει τεράστια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ για τη νέα σεζόν, κινούμενος ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα. Δύο από αυτά αφορούν τους Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ από την Παρτιζάν.

Και στους δύο παίκτες των Ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου ο Εξάστερος έχει καταθέσει τεράστιες οικονομικά προτάσεις, τις οποίες δύσκολα άλλη ομάδα από την Ευρώπη μπορεί να ματσάρει. Οι Πράσινοι περιμένουν τα μεγάλα "ναι" από τον Γάλλο σέντερ και τον Αμερικανό "μπομπέρ" όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Άλλωστε και οι ίδιοι, αναγνωρίζουν ότι οι προσφορές που έχουν λάβει είναι αστρονομικές, ενώ και το brand name του Παναθηναϊκού καθώς και η παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο, συνιστούν έξτρα κίνητρα.

Γενικώς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι προφανές ότι ρίχνει πολύ χρήμα στην αγορά. Έτσι έφερε τον Αταμάν, έτσι έκλεισε και τον Λούκα Βιλντόζα. Επίσημα ο Τούρκος προπονητής αναλαμβάνει το Τριφύλλι την 1η Ιουλίου. Όμως, στόχος της διοίκησης είναι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ να έχει κλείσει μέσα στον Ιούνιο! Και το 80% αν είναι δυνατόν.

Με πιο απλά λόγια, δηλαδή, η ομάδα θέλει να έχει βρει τον βασικό της πόιντ γκαρντ (βλ. για παράδειγμα τον Μάικ Τζέιμς), τον βασικό της σούτινγκ γκαρντ (σ.σ. ιδανικά τον Πάντερ) και το 5άρι της μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη (σ.σ. ιδανικά τον Λεσόρ) και στη συνέχεια, να της απομένουν μονάχα οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η δομή του νέου Παναθηναϊκού.

Υ.Γ. Η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια ενδέχεται να τραβήξει χρονικά, από τη στιγμή που ο Κροάτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεδομένα, πάντως, ο Super Mario θέλει να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα και ο Παναθηναϊκός φυσικά να τον φέρει πίσω στο ΟΑΚΑ. Ειδικά ο Γιαννακόπουλος, επιθυμεί να είναι ο Χεζόνια ένα δικό του "δώρο" προς τον κόσμο!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μάχη Αγγελόπουλων-Γιαννακόπουλου - Πληρώνουν buy out για top σκόρερ της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags