Tα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης!
Αρχικά μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των Πράσινων ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι τα περισσότερα φετινά ντέρμπι των «αιωνίων» κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι είναι διαφορετικό το να είσαι ανταγωνιστικός από το να φτάσεις να διεκδικείς το πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε ότι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ, αλλά δεν έχουν κάτι να χάσουν. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Χρήστος Σερέλης δεν έχει τα «όπλα» και το βάθος που έχει στη διάθεσή του ο Μπαρτζώκας, και θα πάει σε σφιχτό ροτέισον κατά τη διάρκεια της σειράς.
Τέλος, μίλησε για τα μεταγραφικά και το ενδεχόμενο απόκτησης των Πάντερ και Λεσόρ, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που είχε ο Εργκίν Αταμάν με φίλαθλο της Φενέρ, στον χθεσινό τελικό του τούρκικου πρωταθλήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Νο5 του draft του NBA για ΠΑΟ- Πλέι-μέικερ που παίζει άμυνα, "απογείωση" με Ζοτς- Φουλ και για Τζέιμς!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο