Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτά έφεραν τη νίκη του ΠΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό - "Έδειξε χαρακτήρα - Κερδισμένος από τους δύο τελικούς"
Μπάσκετ
| 2023-06-09 12:08:00

Αυτά έφεραν τη νίκη του ΠΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό - "Έδειξε χαρακτήρα - Κερδισμένος από τους δύο τελικούς"

Sportdog Team
Αυτά έφεραν τη νίκη του ΠΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό - "Έδειξε χαρακτήρα - Κερδισμένος από τους δύο τελικούς"

Οι Πράσινοι αν και ελάχιστοι το περίμεναν πήρε τη νίκη κόντρα στους Ερυθρόλευκους και έφεραν τη σειρά των τελικών στο 1-1, με το αποτέλεσμα αυτό να έρχεται μέσα από συγκεκριμένα πράγματα που έκανε το σύνολο του Σερέλη στον αγώνα.

Παναθηναϊκός: Για τη μεγάλη νίκη των Πρασίνων που κέρδισαν και την πίεση εκτός από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ήταν τεράστια η πίεση για τον Παναθηναϊκό, φαινόταν κιόλας ειδικά στο γήπεδο. Βασίστηκε πολύ στις ατομικές εξάρσεις των παικτών του, όπως και ο Ολυμπιακός. Είχε νευρικότητα και με τα προβλήματα του αντιπάλου, μεγάλωσε το πρέπει. Έδειξε χαρακτήρα όμως και με αυτό το μεγάλο τρίποντο του Πονίτκα πήρε το ματς. Επιτέλους, κέρδισε και ένα ματς στο σουτ ο Παναθηναϊκός, γενικά μιλάω, όχι μόνο στα ντέρμπι. Την Κυριακή παραμένει το φαβορί ο Ολυμπιακός, είναι πιο δεμένη ομάδα, πιο δουλεμένη. Να θυμίσουμε επίσης ότι και ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει αποδεκατισμένος στα παιχνίδια, έχοντας τέσσερις ξένους ουσιαστικά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι και στα δύο παιχνίδια των τελικών ο Παναθηναϊκός είναι κερδισμένος, έχοντας κόψει την κυκλοφορία, χαμηλώνοντας τον ρυθμό και πηγαίνοντας τα εκεί που θέλει, ενώ τόνισε πως ο Σερέλης είχε σαν στόχο να βγάλει από τη ρακέτα τον Φαλ, κάτι που τελικά κατάφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: "Να ετοιμάζεστε για του χρόνου - Ούτε ημίχρονο... - Όνειρο πάλι οι δυναστείες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags