Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπέρβαση Αγγελόπουλων για NBAer - Τρομερός σουτέρ με 42.3% τρίποντο - "Δώρο" σε Μπαρτζώκα και κόσμο!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-07-20 23:34:00

Υπέρβαση Αγγελόπουλων για NBAer - Τρομερός σουτέρ με 42.3% τρίποντο - "Δώρο" σε Μπαρτζώκα και κόσμο!

του Pick n' Scroll
Υπέρβαση Αγγελόπουλων για NBAer - Τρομερός σουτέρ με 42.3% τρίποντο - "Δώρο" σε Μπαρτζώκα και κόσμο!

Δεν είναι μόνο ο Μίχαϊλιουκ, νέα φοβερή περίπτωση. Στο Λιμάνι δεν αγχώνονται καθόλου με τον... κοντό, ψάχνουν στην Αμερική και ήδη έχουν κυκλώσει συγκεκριμένα ονόματα, ενώ αργότερα θα αποκτηθεί κι ένας σέντερ ως τρίτη λύση.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις περισσότερες μεταγραφές του και ετοιμάζεται για το τελευταίο του μεγάλο χτύπημα, που θα είναι ένας γκαρντ. Θα είναι το τελευταίο μεγάλο χτύπημα και όχι το τελευταίο γενικά, αφού κάποια στιγμή, πιο αργά, θα αποκτηθεί και ένας συμπληρωματικός ψηλός. Ενας παίκης, που δεν θα είναι ιδιαίτερα ακριβός και θα έρχεται από πίσω από Μιλουτίνοφ και Φαλ, βασικά στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Στα γκαρντ, όμως, θα γίνει η υπέρβαση, αφού και αγωνιστικά και επικοινωνιακά ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν παικταρά. Αυτόν τον πολύ μεγάλο παίκτη η ομάδα του Πειραιά δεν μπορεί να τον βρει στην Ευρώπη καθώς δεν υπάρχει.

Θα τον βρει, λοιπόν, στο ΝΒΑ και έχει αρχίσει εδώ και καιρό η σχετική αναζήτηση. Δούλεψε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι και ο ασίσταντ κόουτς, Γιώργος Μποζίκας, ο οποίος ήταν τις προηγούμενες μέρες στην Αμερική. Ηταν στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας, ως μέλος του τεχνικού τιμ των Ατλάντα Χοκς.

Ο Μποζίκας ανίχνευσε, λοιπόν, το έδαφος στις ΗΠΑ και έφερε χρήσιμες πληροφορίες στον Πειραιά. Το πρόβλημα προς το παρόν είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες, που είναι ελεύθεροι, περιμένουν να βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Σε 15-20 μέρες, όμως, κάποιοι από αυτούς θα βαρεθούν να περιμένουν και θα κοιτάξουν την περίπτωση της Ευρώπης ή της Κίνας.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ είναι μεγάλος πόθος του Ολυμπιακού, αλλά και παράλληλα απίθανο να αποκτηθεί. Ο Ουκρανός είναι 26 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Και αυτό το μέλλον το θέλει να είναι στο ΝΒΑ.

Μπορεί, όμως, να προκύψει για τους Πειραιώτες μία μεγάλη περίπτωση, όπως του Κέντρικ Ναν, που ήταν σε Λέικερς και Χιτ ή του Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ, που τα τελευταία χρόνια ήταν στους Πίστονς. Μάλιστα ο τελευταίος έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιξε στην Ουγγαρία. Ο ΜακΓκρούντερ είναι τρομερός σουτέρ, που θα ενθουσιάσει τους Ολυμπιακούς. Φέτος είχε 42.3% από το τρίποντο. 

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν καθόλου για την μεταγραφή του γκαρντ και θεωρούν ότι αυτή θα είναι και ένα πολύ καλό δώρο για τον κόσμο της ομάδας, που ήδη «εξαφάνισε» τα εισιτήρια διαρκείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα πράγματα με Μίροτιτς - "Βόμβα" για παρέμβαση του προέδρου της Σερβίας στη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags