Facebook Pixel Δεν πάμε πουθενά με τον Νίνη, είπε ο Αναστασίου!
| 2015-08-09 11:00:00

Δεν πάμε πουθενά με τον Νίνη, είπε ο Αναστασίου!

Δεν πάμε πουθενά με τον Νίνη, είπε ο Αναστασίου!

Απίστευτη παραδοχή προέκυψε στη σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού! Τι μεταγραφή πήραν απόφαση να κάνουν (διέρρευσε το πρώτο όνομα), για ποια θέση και για ποιο λόγο;
 

Τρομερή είναι η είδηση που βγήκε από τη χθεσινή σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό υπό τον Γιάννη Αλαφούζο και με παρόντες τους Γιάννη Αναστασίου, Λεωνίδα Βόκολο, Τάκη Φύσσα και Δημήτρη Σαραβάκο.

Πέραν, δηλαδή, από την παραδοχή ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός σε κάποιο βαθμό απέτυχε, μιας και αποφασίσθηκε να γίνει μια ακόμα μεταγραφή, μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό από την Μπριζ που φανέρωσε αρκετές από τις αδυναμίες του "πράσινου" ρόστερ, προέκυψε και κάτι ακόμα, πολύ σοβαρό, που αφορά έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, άντε δύο, το πολύ.

Ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να ζήτησε ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή, με έναν παίκτη που θα έχει οργανωτικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ήδη διέρρευσε και το πρώτο όνομα που λέγεται ότι έπεσε στο τραπέζι, του Ούγγρου, Ντάνιελ Τόζερ, πρώην της ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι ο τεχνικός του Τριφυλλιού διέγνωσε στα επίσημα παιχνίδια με την Μπρίζ, πρόβλημα στη θέση πίσω από τους επιθετικούς, στην οποία αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο ματς ο Σωτήρης Νίνης! Πώς αλλιώς, δηλαδή, θα ζητούσε έναν επιτελικό παίκτη που θα μπορεί να φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας του;

Προφανώς ο Αναστασίου να μην έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του Έλληνα μέσου, αν και σε γενικές γραμμές είχε καλή απόδοση, ή να θέλει πλέον κάτι διαφορετικό για τη θέση. Ο Τόζερ, για παράδειγμα, παίζει περισσότερο με ψηλά το κεφάλι και διαθέτει εξαιρετική μπαλιά με το γλυκό, αριστερό του πόδι. Ίσως αυτά τα στοιχεία, που δεν τα έχει ο Νίνης, να θέλει ο κόουτς του Τριφυλλιού για τον πλέι μέικερ της ομάδας του.

Πάντως, με αυτή την εισήγηση από τον Αναστασίου "ακυρώνεται" ακόμα ένας παίκτης, φετινή μεταγραφή, ο Ρόμπιν Λουντ, που υποτίθεται αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει κάτι παίζοντας ως αλλαγή στα παιχνίδια με τους Βέλγους. Επειδή, όμως, είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ο Φινλανδός μέσος, όλα δείχνουν ότι η "καμπάνα" χτύπησε για τον Νίνη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήταν παραγκωνισμένος πέρυσι από τον προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χοντρό παρασκήνιο με Γιαννιώτα και Μάρκο Σίλβα!
 

 


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags