Facebook Pixel Αυτή θα είναι η νέα κυβέρνηση!
Life
| 2015-09-21 09:15:00

Αυτή θα είναι η νέα κυβέρνηση!

Αυτή θα είναι η νέα κυβέρνηση!

Έχει σχηματιστεί κατά μεγάλο βαθμό από Τσίπρα - Καμμένο! Ποιοι υπουργοί μένουν στις θέσεις τους και ποια είναι τα νέα πρόσωπα – Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες.
 

Λίγες ώρες μετά τις εκλογές, οι μεγάλοι νικητές Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν σχηματίσει σε μεγάλο βαθμό τη νέα κυβέρνηση.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες από το πολιτικό ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναμένεται να αναλάβει εκ νέου το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στο Υπουργείο Οικονομικών εκτιμάται ότι θα επανατοποθετηθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Γιώργος Σπίρτζης και ο Δημήτρης Μάρδας θα διατηρήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους (Εργασίας, Υποδομών και αναπληρωτής Οικονομικών).

Παράλληλα, οι Νίκος Κοτζιάς και Χριστόφος Βερναρδάκης θα παραμείνουν, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, στα υπουργεία Εξωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αντίστοιχα, ενώ η Ολγα Γεροβασίλη θα διατηρήσει τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Την ίδια στιγμή, ακούγεται ότι νέος Πρόεδρος της Βουλής, αντί της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θα είναι ο Νίκος Βούτσης.

Από εκεί και πέρα, πολλά θα είναι τα στελέχη της υπηρεσιακής που θα κρατήσουν τα πόστα τους, όπως ο Γιάννης Μουζάλας (Μετανανευστικό) και Χρήστος Ζώης (Ναυτιλία), ενώ στις θέσεις τους θα παραμείνουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος και Καταπολέμησης της Διαφθοράς κ. Νικολούδης.

Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην υπάρχει θέση Αντιπροέδρου, ενώ δεν μπορεί ειπωθεί ακόμα κάτι για τα υπόλοιπα πόστα από τη στιγμή που αναμένεται να αξιοποιηθούν πολλά εξωκοινοβουλευτικά στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόβλεψη ΒΟΜΒΑ Κακλάμανη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags