Μπορεί όπως σας γράψαμε σε άλλο θέμα να υπάρχει ενδιαφέρον από την Κίνα για τον Μάρκους Μπεργκ, όμως ο Παναθηναϊκός θα ήθελε τον Σουηδό για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δύσκολα βρίσκεις αντικαταστάτη του.

Ο 29χρονος δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν, ωστόσο με τα δύο γκολ απέναντι στον ΠΑΣ έδειξε να "ξεμπουκώνει" και είναι αλήθεια πως ο καλός Μπεργκ μπορεί να βοηθήσει όσο κανείς άλλος το "τριφύλλι".

Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η κίνηση του Στραματσόνι, ο οποίος έπιασε τον Μπεργκ και του μίλησε κατ' ιδίαν, εκφράζοντάς του το πόσο σημαντικός παίκτης είναι και πως οι Πράσινοι θέλουν να "χτίσουν" την ομάδα γύρω του.

«Πάνω σου θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Είσαι ο πιο σημαντικός παίκτης μας κι ένας απ\ τους πιο παλιούς εδώ. Και θέλουμε εσύ να οδηγήσεις την ομάδα τη νέα περίοδο και να βοηθήσεις τους νεότερους να κατανοήσουν τη σημασία που έχει να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της "Goal".

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με έναν εκ των εκπροσώπων του Μπεργκ, οι οποίοι διαμήνυσαν ότι ο Σουηδός είναι ευχαριστημένος στην ομάδα, αλλά η συμμετοχή του στο Euro το καλοκαίρι ενδέχεται να φέρει προτάσεις...