Facebook Pixel Aυτός είναι ο "νέος Ιμπαγάσα" τού Ολυμπιακού!
| 2016-10-02 23:15:00

Aυτός είναι ο "νέος Ιμπαγάσα" τού Ολυμπιακού!

Aυτός είναι ο "νέος Ιμπαγάσα" τού Ολυμπιακού!

Εντάξει, εξαιρετικός ο Φορτούνης με την Ένωση, αλλά αυτός ήταν το κάτι άλλο! Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση πρέπει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάρκο Σίλβα!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια τεράστια νίκη απόψε διαλύοντας την ΑΕΚ με 3-0 και μετατρέποντας το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς σε παράσταση για ένα ρόλο. 

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν απαντήσεις σε όσους θεωρούσαν πως είναι τελειωμένοι μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες και την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων.

Προφανώς, για να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα πρέπει οι παίκτες της ομάδας να είναι σε πολύ καλή μέρα, κάτι που συνέβη απόψε. Ωστόσο, υπήρχε ένας που πραγματικά ξεχώρισε με την αθόρυβη όσο και ουσιαστική δουλειά του και ένα όμορφο γκολ ως επιστέγασμα μιας σπουδαίας εμφάνισης.

Ο λόγος για τον Αντρέ Μάρτινς που απόψε πραγματικά τα έκανε όλα και… συνέφερε για τον Ολυμπιακό. Σε μια βραδιά που οι Πειραιώτες έπιασαν σπουδαία απόδοση, ο Πορτογάλος έκανε τη διαφορά στον χώρο του κέντρου και δικαίωσε τον Μπέντο που άφησε στον πάγκο τον Καμπιάσο για να τον βάλει στην ενδεκάδα.

Ο 26χρονος παίκτης ήρθε στην Ελλάδα ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων και αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει τον λόγο που ο Μάρκο Σίλβα επέμενε στην απόκτησή του όσο ήταν ακόμα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μπορεί να έφυγε, αλλά ο συμπατριώτης του ήρθε και αρχίζει να μοιάζει στον κόσμο των Πειραιωτών με τον πολυπόθητο …"νέο Ιμπαγάσα", δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία του "Κάνιο" που έλειπε από την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι μόνο το γκολ που έβαλε εκμεταλλευόμενος το λάθος του Λαμπρόπουλου και περνώντας τον Λέσκοτ σα σταματημένο. Σε όλο το παιχνίδι ξεχώρισε για την τακτική του συμπεριφορά, τον τρόπο που μοίρασε την μπάλα, αλλά και το γεγονός ότι έμπαινε πολύ δυνατά στις μονομαχίες κερδίζοντας τις περισσότερες, παρά το ότι δε …γεμιζει το μάτι εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι βραχύσωμος. Κανονικός …Ιμπαγάσα δηλαδή!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναγνώρισέ την προσφορά του, χαρίζοντάς του ένα θερμό χειροκρότημα όταν -εξαντλημένος πια- ζήτησε αλλαγή λίγο μετά το γκολ του. Η αποψινή θα μπορούσε να αποτελέσει τη βραδιά της καθιέρωσης για τον Αντρέ Μάρτινς και αν συνεχίσει έτσι, μόνο ψηλότερα μπορεί να πάει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags