Facebook Pixel "Ανοιχτός" στο να επιστρέψω"
| 2016-12-14 16:37:00

"Ανοιχτός" στο να επιστρέψω"

"Ανοιχτός" στο να επιστρέψω"

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο Τόνι Κάλβο και αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς του Άρη με τη Βέροια, καθώς και την προοπτική επιστροφής του στους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του που αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Άρη στο «Βικελίδης»:
«Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για μένα. Εδώ και έξι χρόνια δεν έπαιξα ποτέ στο γήπεδο του Άρη και χθες θυμήθηκα πολλές ιδιαίτερες στιγμές».

Για τον Άρη: «Είχα την τύχη να δω και άλλα δύο παιχνίδια του Άρη πριν το μεταξύ μας ματς. Το ένα ήταν το 5-0 επί της Καλλονής. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, ομάδα επιπέδου πρώτης κατηγορίας. Ήρθαν παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ελπίζω να τελειώσει καλά τη σεζόν και του χρόνου να βρίσκεται στη Super League».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στον Άρη: «Δεν είναι κάτι που εξαρτάται από μένα. Το έχω δηλώσει και παλιότερα. Πρέπει να υπάρξει η πρόταση. Το έχω δηλώσει πως θεωρώ τον Άρη σπίτι μου στην Ελλάδα. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Μένει μισός χρόνος στη Βέροια. Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Εγώ είμαι ανοιχτός».

Για τον κόσμο του Άρη: «Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα. Ο κόσμος είναι σημαντικός για τον Άρη. Χθες το γήπεδο δεν είχε την ίδια ατμόσφαιρα όπως πριν χρόνια, ίσως λόγω Β’ Εθνικής. Ο Άρης τους χρειάζεται και πρέπει να είναι εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags