Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πρώτα μέτρα στο Λιμάνι για να γυρίσει το χαρτί - Ο αντι-Λεμονής και οι... καμπάνες
| 2017-10-30 12:45:00

Τα πρώτα μέτρα στο Λιμάνι για να γυρίσει το χαρτί - Ο αντι-Λεμονής και οι... καμπάνες

Sportdog Team
Τα πρώτα μέτρα στο Λιμάνι για να γυρίσει το χαρτί - Ο αντι-Λεμονής και οι... καμπάνες

Oι προθέσεις της διοίκησης για προπονητή και παίκτες.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Όπως σας γράφαμε και χθες, πλέον στο Λιμάνι κρίνονται άπαντες κι αν δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας δεν αποκλείεται να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ήδη στον Τύπο κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα υποψήφιων προπονητών ως αντικαταστάτες του Τάκη Λεμονή, αν και σε αυτή τη φάση δε φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση από την ΠΑΕ για να προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να γνωρίζουν ότι αυτή την εποχή υπάρχουν διαθέσιμοι καλοί τεχνικοί, ωστόσο (προς το παρόν) δεν υπάρχει απόφαση για να προχωρήσει η ομάδα σε αντικατάσταση του «Sir Takis».

Από την άλλη, αν δεν σημειωθεί αγωνιστική βελτίωση και δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Ωστόσο, σε αυτό το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές δεν πρόκειται να διαρρεύσουν το παραμικρό και αναμένεται να κινηθούν κάτω από άκρα μυστικότητα για τον διάδοχο του Τάκη Λεμονή, θέλοντας να αποφύγουν μια επικοινωνιακή ήττα, όπως συνέβη το καλοκαίρι, όταν είχαν κάνει... παρέλαση πολλά ονόματα προπονητών εγνωσμένης αξίας, αλλά τελικά οι Ερυθρόλευκοι κατέληξαν στην... αντιεμπορική λύση του Μπέσνικ Χάσι.

Μπορεί, λοιπόν, να μην τίθεται θέμα άμεσης αντικατάστασης του Τάκη Λεμονή, ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για κάποιους παίκτες. Μόνο τυχαία δεν ήταν, άλλωστε, τα λόγια του Γιάννη Βρέντζου προς τους ποδοσφαιριστές, όταν τους προειδοποίησε για... αποχωρήσεις.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρθεί άμεσα απόφαση για κάποιον από τους παίκτες που δεν αποδίδουν σύμφωνα με τα αναμενόμενα, έτσι ώστε να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι. Είναι πολύ πιθανή, δηλαδή, μια κίνηση που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «καμπανάκι» για όλη την ομάδα, όπως για παράδειγμα να προκύψει κάποιος αποκλεισμός μεγάλου ονόματος από την αποστολή, όπως είχε συμβεί και με τον Κώστα Φορτούνη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags