Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης θα αποφασίσει για τον Μαρκ Σιφναίο
| 2018-07-09 21:39:00

Καμικάζι στην επίθεση - Θα πετάει φωτιές ο ΠΑΟ του Δώνη - Φοράει το τριφύλλι ο μικρός killer

του Νίκου Στεργίου
Καμικάζι στην επίθεση - Θα πετάει φωτιές ο ΠΑΟ του Δώνη - Φοράει το τριφύλλι ο μικρός killer

Τελειωμένη υπόθεση, αλλά με μπόλικο παρασκήνιο...

Ολόκληρο θέμα έχει γίνει το μέλλον του Σιφναίου στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι φαίνεται ότι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αν και έχουν επιφυλάξεις λόγω της μεγάλης απουσίας του από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληφορορίες του sportdog.gr, συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει.

Κατέθεσε πρόταση ο Παναθηναϊκός, βρίσκονται στις κουβέντες, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο, τελειωμένο, ανακοινώσιμο!

Εννοείται πως δεν θα το... πολυψάξει ο μικρός, καθώς δεν βρίσκεται κάθε μέρα ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού που να δείχνει ενδιαφέρον, άλλα είναι σαφές πως θα παλέψει να... τσιμπήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Όσα έχουν φτάσει στα αυτιά του sportdog.gr αναφέρουν ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη και θα είναι... αυτοκτονία από την πλευρά των ανθρώπων που χειρίζονται την περίπτωσή του, αν τελικά δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για το πελάτη τους...

Μόλις χθες, άλλωστε, γράφαμε ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποκτήσει ακόμα έναν επιθετικό, με τους Στέφανο Ρεγκάκο και Μαρκ Σιφναίο να διεκδικούν μια θέση στο ρόστερ.

Αμφότεροι αποτελούν προσιτές περιπτώσεις για το Τριφύλλι. Κανείς εκ των δύο δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο και ουσιαστικά παραμένουν «standby», με τις υποθέσεις τους να βρίσκονται στο χέρι του Παναθηναϊκού.

Το τεχνικό επιτελείο εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει αμφότερους τους παίκτες ώστε να δοκιμαστούν στις προπονήσεις, ώστε ο Γιώργος Δώνης να πάρει την απόφαση για το ποιον προτιμά να έχει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags