Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα - Ολυμπιακός: Γιατί δεν έπαιζε ο Τιάγκο Σίλβα; - Θα... λιώσει ο Ραφίνια - "Επιβεβαίωση" για Ουάρντα-Ολυμπιακό!
| 2020-12-07 20:49:00

Γιατί δεν έπαιζε ο Τιάγκο Σίλβα; - Θα... λιώσει ο Ραφίνια - "Επιβεβαίωση" για Ουάρντα-Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Γιατί δεν έπαιζε ο Τιάγκο Σίλβα; - Θα... λιώσει ο Ραφίνια - "Επιβεβαίωση" για Ουάρντα-Ολυμπιακό!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Ο Τιάγκο Σίλβα παρότι έπαιξε λίγο, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Γιατί άραγε δεν έχει παίξει παραπάνω μέχρι τώρα ο Πορτογάλος. Είναι 8-10αρι, για αυτό και μπήκε στη θέση του Κώστα Φορτούνη και έδειξε ότι έχει την ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη δύσκολη συνέχειά του. Ο Πέπε αντίθετα έδειξε ξανά πολύ λίγα πράγματα. Όπως και ο Βινάγκρε που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Πολύ πίσω τακτικά και επιπόλαιος ο νεαρός αριστερός μπακ.

** Τεράστιο πρόβλημα για τη θέση του δεξιού μπακ πλέον στον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς έμεινε μόνο με τον Ραφίνια και έχει μπροστά του τέσσερα πολύ δύσκολα ματς σε 20 μέρες! Ξεκινάει με Πόρτο και μετά έχει για το πρωτάθλημα Λαμια εκτός, ΑΕΛ εντός και το εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ.

** Είδατε το τετ α τετ του Αμρ Ουάρντα στο τέλος του ματς στο Γ. Καραϊσκάκης; Ο Αιγύπτιος τα έλεγε για αρκετή ώρα σε πολύ καλό κλίμα με τον Πέδρο Μάρτις. Κάπως έτσι θυμήθηκαν πολλοί, πως το καλοκαίρι είχε δηλώσει ο ίδιος, πως υπήρχε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Τυχαίο;

** Θα πάει για τερματοφύλακα η Σέλτικ τον Γενάρη, παρότι το καλοκαίρι έδωσε 5 εκατομμύρια για τον Βασίλη Μπάρκα. Δεν είναι καλά τα νέα για τον Έλληνα γκολκίπερ. Πολλοί στην Σκωτία του… χρεώνουν μάλιστα την κακή πορεία της ομάδας!


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Βρήκε… Ομάρ - Είπε το "ναι" - Φοβερό παρασκήνιο με τα χαρτιά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags