Facebook Pixel Παρί Σεν Ζερμέν - Αλ Κελαϊφί: Σε μπελάδες ο Κελαϊφί - Εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού για το Μουντιάλ του Κατάρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-28 13:17:00

Σε μπελάδες ο Κελαϊφί - Εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού για το Μουντιάλ του Κατάρ!

Sportdog Team
Σε μπελάδες ο Κελαϊφί - Εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού για το Μουντιάλ του Κατάρ!

Η «Liberation» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο επιχειρηματίας που απήχθη, είχε στην κατοχή του και μπορούσε να αποδείξει την εμπλοκή του ιδιοκτήτη της Παρί στην παράτυπη εκλογή του Κατάρ, ως χώρας διεξαγωγής του Μουντιάλ 2022!

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος παρουσιάζεται μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού επιχειρηματία!

Δημοσίευμα της «Liberation» έχει το μεγάλο αφεντικό της Παρί ως βασικό πρόσωπο σε υπόθεση απαγωγής Γαλλοαλερινού επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να γνώριζε σημαντικές πληροφορίες σε βάρος του Κελαϊφί, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. Πρόκειται συγκεκριμένα για τον επιχειρηματία Tayeb B., που συνελήφθη στις 13 Ιανουαρίου του 2020 στο Κατάρ και φυλακίστηκε μέχρι τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Η «Liberation» προσθέτει επίσης πως ο άνθρωπος αυτός είχε στην κατοχή του και μπορούσε να αποδείξει την εμπλοκή του ιδιοκτήτη της Παρί στην παράτυπη εκλογή του Κατάρ, ως χώρας διεξαγωγής του Μουντιάλ 2022!

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο 41χρονος δέχθηκε ψυχολογική πίεση και απελευθερώθηκε μονάχα, όταν παρέδωσε τα έγγραφα που είχε και «έκαιγαν» τον Κελαίφι στους δικηγόρους του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags