Facebook Pixel Champions League: Champions League: Μεγάλο διπλό της Τσέλσι στο Μιλάνο - Αήττητη ξανά με Παρί η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 23:55:00

Μεγάλο διπλό της Τσέλσι στο Μιλάνο - Αήττητη ξανά με Παρί η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου!

Sportdog Team
Μεγάλο διπλό της Τσέλσι στο Μιλάνο - Αήττητη ξανά με Παρί η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου!

Οριακά κρίθηκαν οι περισσότερες αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής του Champions League, με την Τσέλσι ν' αποτελεί τη μοναδική ομάδα που είχε... καθαρίσει το "διπλό" επί της Μίλαν από το ημίχρονο. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας, στο πλαίσιο της οποίας έγινε του... 1-1!

Champions League: Ενδιαφέρουσες συναντήσεις επεφύλασσε για ακόμα μία αγωνιστική το Champions League, με 6 βραδινές αναμετρήσεις να ολοκληρώνουν το "μενού" της πρώτης ημέρας της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. 

Η Τσέλσι πέρασε άνετα από την Ιταλία, καθώς επικράτησε με 2-0 της Μίλαν. Μάλιστα οι Μπλε του Λονδίνου είχαν καθαρίσει το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με το γκολ-πέναλτι του Ζορζίνιο στο 21' και το τέρμα του Ομπαμεγιάνγκ στο 34'. Καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση του σκορ έπαιξε, μεταξύ άλλων, η απευθείας κόκκινη κάρτα που είδε ο Τομόρι στο 18ο λεπτό.

Στη Γερμανία Ντόρτμουντ και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με το τελικό σκορ της συνάντησης να διαμορφώνεται στο πρώτο μέρος. Το 0-1 για τους Ισπανούς έκανε στο 18' ο Νιανζού, με τον Μπέλινγκχαμ να απαντά για τους Βεστφαλούς στο 35'.

Με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Σάλτσμπουργκ στην Κροατία. Ο Σάιβλαντ έβαλε αρχικά μπροστά τους Αυστριακούς στο 12 λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι λίγο πριν την ανάπαυλα έφεραν στα ίσια το ματς με τέρμα του Λιούμπισιτς (40'). Το παιχνίδι είχε πολλές τελικές, λίγες όμως στην εστία, πράγματα που ίσως να δικαιολογεί και το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως συνέβη και στη Λισαβόνα έτσι και τώρα, η ζάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν σταμάτησε ξανά μπροστά στην Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου! Οι Γάλλοι μπορεί να προηγήθηκαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εμπαπέ στο 40', ωστόσο οι Πορτογάλοι τους... πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα, καθώς από την άσπρη βούλα στο 62' ο Ζοάο Μάριο διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο Παρίσι.

Το 1-1 ήταν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα της βραδιάς, καθώς αυτό ήταν το σκορ και στο Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ουκρανοί έβγαλαν πάθος στο χορτάρι και έφτασαν στο σημείο να προηγηθούν στο 46' με τον Ζουμπκόφ και να κρατούν το τρίποντο στα χέρια τους, λίγο πριν το φινάλε. Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε για τα καλά σκούρα, όμως ο Ρούντιγκερ έσωσε στο 90+5' το βαθμό για τη Βασίλισσα. Σημειώνεται, ότι η Σαχτάρ είχε και δοκάρι με τον Τραορέ στο 65' για το 2-0, σε μία τεράστια χαμένη ευκαιρία που όπως αποδείχθηκε ήταν μοιραία.

Τέλος, στη Σκωτία η Λειψία δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στη Σέλτικ. Σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ καλό ρυθμό, οι Γερμανοί βρήκαν δύο γκολ στο δεύτερο μέρος με Βέρνερ (75') και Φόσμπεργκ (84'), πανηγυρίζοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό διπλό στη μάχη για την πρόκριση στους "16" του Champions League.

Τα αποτελέσματα

Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0
Μακάμπι Χάιφα 2-0
Μίλαν - Τσέλσι 0-2
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη 1-1
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σάλτσμπουργκ 1-1
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπενφίκα 1-1
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1
Σέλτικ - Λειψία 0-2

 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags