Facebook Pixel Άρης: "Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Άρη - Να τι ισχύει με Φετφατζίδη - Στην αναμονή για Μαντσίνι
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 16:22:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Άρη - Να τι ισχύει με Φετφατζίδη - Στην αναμονή για Μαντσίνι

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ στον Άρη - Να τι ισχύει με Φετφατζίδη - Στην αναμονή για Μαντσίνι

Ρεπορτάζ για Φετφατζίδη και Μαντσίνι στον Άρη.

Τα τελευταία νέα του Άρη, στον οποίο υπάρχει κινητικότητα για τη θέση του εξτρέμ, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εμένα δεν μου προκύπτει Φετφατζίδη από κάπου. Αυτή την αίσθηση έχω από το ρεπορτάζ. Δεν βλέπω αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Άρης φαίνεται πως ψάχνεται αλλού για έναν εξτρέμ, εφόσον βγει λευκός καπνός στην υπόθεση του Μαντσίνι. Ο Αργεντινός επέστρεψε χθες από την πατρίδα του, που είχε πάει για να βαφτίσει τον γιο του. Σήμερα θα φανεί αν θα είναι στην προπόνηση, ή αν θα κάνει πάλι ατομικό ή σε άλλη ώρα και όχι με την υπόλοιπη ομάδα. Να δούμε, παράλληλα, τι θα γίνει και με την πιθανή αποδέσμευσή του από την ομάδα. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι από πλευράς παίκτη ή Άρη».

Και κατέληξε: «Έπεσαν οι τόνοι, αφού δεν υπάρχει δράση σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και να βρεθεί μία συμφέρουσα λύση και για τις δύο πλευρές. Θεωρώ ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής. Ο παίκτης δεν δείχνει αρνητικός σε ένα σενάριο που συναινέσει και ο Άρης για την πώλησή του στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags