Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Απίστευτο! Αυτός ο λόγος που φορτίζουν τις μπάλες στο Μουντιάλ του 2022
| 2022-12-01 22:46:00

Απίστευτο! Αυτός ο λόγος που φορτίζουν τις μπάλες στο Μουντιάλ του 2022

Sportdog Team
Απίστευτο! Αυτός ο λόγος που φορτίζουν τις μπάλες στο Μουντιάλ του 2022

Χαμός έχει γίνει με την φωτογραφία που ήρθε από το Κατάρ και έδειχνε ανθρώπους του Παγκοσμίου Κυπέλλου να φορτίζουν τέσσερις μπάλες της διοργάνωσης, με τα ερωτηματικά να είναι πολλά για τον λόγο που γίνεται.

Μουντιάλ 2022: Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δείχνει  τέσσερις επίσημες μπάλες του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχουν συνδεθεί σε πολύμπριζο για να φορτιστούν πριν από την σέντρα των αγώνων, με την Adidas όμως να έχει εισάγει αισθητήρα IMU των 500Hz στο εσωτερικό, για την τεχνολογία Connected Ball Technology» δίνει την δυνατότητα στους ιθύνοντες να παρακολουθούν τη θέση, το χτύπημα και την κάθε κίνηση, σε σουτ ή κεφαλιά στον αγωνιστικό χώρο, με ταχύτητα 500 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Άλλωστε έτσι απαντήθηκε το ερώτημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε σε επαφή με τη μπάλα, στο πρώτο γκολ που σημείωσε η Πορτογαλία κόντρα στην Ουρουγουάη και την γερμανική εταιρεία να δίνει απαντήσεις. «Στον αγώνα μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ουρουγουάης, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Connected Ball Technology που φιλοξενείται στην επίσημη μπάλα αγώνα Al Rihla της Adidas, είμαστε σε θέση να πούμε οριστικά ότι δεν υπήρξε καμία επαφή με την μπάλα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το πρώτο γκολ στο παιχνίδι.

Δεν μπόρεσε να μετρηθεί καμία εξωτερική δύναμη στην μπάλα, όπως φαίνεται από την έλλειψη «καρδιακού παλμού» στις μετρήσεις μας και στο γράφημα. Ο αισθητήρας IMU των 500Hz στο εσωτερικό της μπάλας μας επιτρέπει να είμαστε εξαιρετικά ακριβείς στην ανάλυσή μας».

Αυτός ήταν και ο λόγος που πριν από την έναρξη αγώνα του Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ, υπήρξε η στιγμή που ένα πολύμπριζο φόρτιζε τέσσερις επίσημες μπάλες της διοργάνωσης και η φωτογραφία που τραβήχτηκε να γίνει Viral μέσα σε ελάχιστες ώρες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags