Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ηχηρή "καμπάνα" με αφαίρεση βαθμών - Τι προβλέπεται μετά την δεύτερη αποχώρηση του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-07 15:59:00

Ηχηρή "καμπάνα" με αφαίρεση βαθμών - Τι προβλέπεται μετά την δεύτερη αποχώρηση του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Ηχηρή "καμπάνα" με αφαίρεση βαθμών - Τι προβλέπεται μετά την δεύτερη αποχώρηση του Ολυμπιακού

Ο κανονισμός για αποχώρηση ομάδας από αγώνα είναι ξεκάθαρος. Διαβάστε με τι ποινές κινδυνεύουν οι Ερυθρόλευκοι μετά την αποχώρησή τους από το ματς με την Κηφισιά στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε οριστικά από τον αγώνα με την Κηφισιά για τη Super League 2 και σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 3.ΙΙ.δ) κινδυνεύει με αφαίρεση 5 βαθμών από φέτος, 5 βαθμών από τη νέα σεζόν και με πρόστιμο από 20.000 έως 200.000 ευρώ.

Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, έφυγαν από το γήπεδο και ως εκ τούτου αναμένεται να υποστούν τις κυρώσεις που προκύπτουν από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή του ματς, όπως συνέβη και στον αγώνα με την Athens Kallithea.

Τι αναφέρει το άρθρο 21, παράγραφος 3.ΙΙ.δ):

"Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση, η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, το οποίο περιέρχεται στη διοργανώτρια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags