Facebook Pixel ΑΕΚ - Πανσερραϊκός: Απαντήσεις από Μάνταλο, χωρίς διάρκεια ο Φερνάντες - Μεταγραφή Μελισσανίδη που... αλλάζει την ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 21:10:00

Απαντήσεις από Μάνταλο, χωρίς διάρκεια ο Φερνάντες - Μεταγραφή Μελισσανίδη που... αλλάζει την ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απαντήσεις από Μάνταλο, χωρίς διάρκεια ο Φερνάντες - Μεταγραφή Μελισσανίδη που... αλλάζει την ΑΕΚ!

Ο Τσούμπερ που δεν έχει... καθαρό μυαλό και τα μπράβο στον Δερμιτζάκη! Η Ένωση πήρε σκορ πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου με τους δύο μεσοεπιθετικούς της να ξεχωρίζουν. Αξιέπαινη και η προσπάθεια των φιλοξενούμενων που δεν έστησαν πούλμαν.

Η ΑΕΚ πριν την σέντρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό δεν ήθελε απλά τη νίκη κόντρα στην ομάδα από τις Σέρρες, αλλά έψαχνε και μια νίκη με μια σημαντική διαφορά, προκειμένου να μπορέσει ο Αλμέιδα να ανοίξει το ροτέισον του στον απόλυτο βαθμό στην ρεβάνς! 

Κάτι που κατάφερε και πέτυχε στον απόλυτο βαθμό η Ένωση, μιας και με το 3-0 του πρώτου αγώνα ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει πολύτιμες ανάσες σχεδόν σε όλους τους βασικούς του παίκτες. Και όχι μόνο σε μερικούς, όπως χρειάστηκε να κάνει απόψε.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, αναμφίβολα οι δύο... MVP της ΑΕΚ ήταν οι Πέτρος Μάνταλος και Ορμπελίν Πινέδα, μιας και αγωνίστηκαν σε όλο το ματς, σε αντίθεση με τον... καυτό Λιβάι που πέρασε ως αλλαγή και πρόλαβε να βάλει ένα γκολ και να μοιράσει και μια ασίστ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά ορεξάτος και βρήκε το γκολ που έψαχνε στο πρώτο μέρος, ανοίγοντας τον δρόμο για την νίκη, με τον Πινέδα να βγάζει ατελείωτα τρεξίματα και να βρίσκει το κουράγιο να κάνει ευκαιρίες και ατομικές προσπάθειες. Γενικότερα η ΑΕΚ εάν θα θέλει να κάνει κίνηση ματ για τη νέα χρονιά, θα πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χερί της για να κρατήσει στην Ελλάδα και τη νεά σεζόν τον παίκτη που ξεσηκώνει την Αγιά Σοφιά, τόσο με τις ποδοσφαιρικές, όσο και με τις... χορευτικές του ικανότητες.

Όσον αφορά τον Μάνταλο δείχνει σε κάθε ευκαιρία που παίρνει πως αξίζει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μιας και έχει στοιχεία που ορισμένοι συμπαίκτες του δεν διαθέτουν. Από εκεί και πέρα αρκετά δραστήριος και θετικός ήταν στο πρώτο μέρος ο Φερνάντες, χωρίς όμως να έχει διάρκεια, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή, ενώ ο Τσούμπερ έψαξε αρκετά το γκολ, ωστόσο έδειξε να του λείπει... το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, παρότι έκανε μια καλή εμφάνιση.

Τέλος, αξίζει να πούμε πολλά μπράβο στον Πανσερραϊκό και τον Παύλο Δερμιτζάκη που έδεξαν γιατί η ομάδα τους βρίσκεται στην πρώτη θέσ του ομίλους της στην δεύτερη κατηγορία. Δεν είχαν καμία διάθεση να κατεβάσουν... πούλμαν στην Αγιά Σοφιά, παίζοντας ποδόσφαιρο, την ώρα που άλλες και άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας κάνουν καθυστερήσεις και κλείνονται εκνευριστικά πίσω κόντρα στις μεγάλες ομάδες.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται 80 εκατομμύρια ελληνική ομάδα - Στην Αθήνα πρόσωπο-κλειδί για την κηδεία του τέως Βασιλιά!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags