Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χαμός με υβριστικό σύνθημα Ατματσίδη για τον Ολυμπιακό - Έξαλλος Καραπαπάς, απάντηση-φωτιά! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 00:34:00

Χαμός με υβριστικό σύνθημα Ατματσίδη για τον Ολυμπιακό - Έξαλλος Καραπαπάς, απάντηση-φωτιά! (Vid)

Sportdog Team
Χαμός με υβριστικό σύνθημα Ατματσίδη για τον Ολυμπιακό - Έξαλλος Καραπαπάς, απάντηση-φωτιά! (Vid)

Ο Ηλίας Ατματσίδης καταγράφηκε να τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού, με το βίντεο να δημοσιοποιείται και να προκαλεί την έντονη αντίδραση του Κώστα Καραπαπά.

Ένα βίντεο που παρουσιάζει τον Ηλία Ατματσίδη να τραγουδά υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Στο υλικό φαίνεται ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Β' φαίνεται να συμμετέχει σε υβριστικό σύνθημα κατά των Πειραιωτών, μέχρι που σταματά να τραγουδά όταν αντιλαμβάνεται ότι καταγράφεται.

Το εν λόγω βίντεο υπέπεσε στην αντίληψη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. «Κατέβηκε από το ρολόι και κάνει τον τραγουδιστή ο Αρπατζίδης (νομίζω έτσι τον λένε). Δεν θα πω για το σκηνικό της Γ' Εθνικής, τους "δημοσιογράφους" που έλεγαν το υβριστικό σύνθημα (φαντάζομαι αν ήταν ρεπόρτερ Ολυμπιακού θα είχαν μπει τρεις εισαγγελείς). Θα βάλω μόνο ένα κουίζ στους στόκους: τι δεν έχει δει ένα παιδάκι τεσσάρων ετών; Άντε, να το πάρει το ποτάμι επειδή είστε αρχι-στόκοι: δεν έχει δει την ομάδα σας να νικά τον Ολυμπιακό», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ομάδα για Χεσέ, όχι ο Ολυμπιακός - Φόρ από το… πάνω ράφι για ΠΑΟΚ, Καβαλίνι και Κρούζε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags