Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξανά έξαλλος ο Λουτσέσκου: "Μόνη δουλειά του VAR να γ@@@ει τον ΠΑΟΚ" - Δήλωση Κυριάκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-25 22:24:00

Ξανά έξαλλος ο Λουτσέσκου: "Μόνη δουλειά του VAR να γ@@@ει τον ΠΑΟΚ" - Δήλωση Κυριάκου!

Sportdog Team
Ξανά έξαλλος ο Λουτσέσκου: "Μόνη δουλειά του VAR να γ@@@ει τον ΠΑΟΚ" - Δήλωση Κυριάκου!

Νέο, απίστευτο ξέσπασμα από τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ξανά με την διαιτησία τα έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στη φάση του 37ου λεπτού, που ο Δικέφαλος του Βορρά διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Πήλιου, μιλώντας με σκληρά λόγια για την λειτουργία του VAR φέτος απέναντι στην ομάδα του.

«Είναι πολύ απλό το VAR είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη. Μέχρι τώρα έχει μια άλλη δουλειά, να γ@@@@ τον ΠΑΟΚ. Οι κανόνες στο ποδόσφαιρο είναι ίδιοι για όλους, στα τελευταία παιχνίδια έχουμε χάσει τέσσερις βαθμούς με λάθη του VAR», είπε μεταξύ άλλων ο Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ απλό, οι διαιτητές είναι εδώ για να σφυρίζουν σωστά. Οι κανόνες στο ποδόσφαιρο είναι ίδιοι για όλους. Στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε 4 βαθμούς με λάθη του VAR. Στην Ελλάδα είναι εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες. Υπάρχει η κατηγορία να γ@@@@@ τον ΠΑΟΚ. Η μοναδική χώρα στην Ευρώπη και στον κόσμο που συμβαίνει αυτό. Δεν είμαστε σούπερμαν. Η μοναδική χώρα που ένα πρωτάθλημα κλάπηκε, ενδεχομένως να φέρουμε σούπερμαν. Εν τέλει, υπάρχουν κανόνες, ένα πέναλτι, ένα χέρι, δεν ξέρω τι άλλο να πω».

Για το πού οφείλεται η διαφορετική εικόνα από ημίχρονο σε ημίχρονο: «Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο παιχνίδι είχαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Είναι λίγο δύσκολο να βρούμε εύκολα την συγκέντρωσή μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε διαφορετικά, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, είδα 4 μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Με Μπράντον, με Τάισον, με Τζίμα, με Μπίσεσβαρ. Προερχόμασταν από δύο απαιτητικά παιχνίδια. Δημιουργήσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες τουλάχιστον. Υπάρχει και μία απόφαση του διαιτητή, που δεν έγινε σεβασμός ο κανόνας από τους διαιτητές».

Για τη χρησιμοποίηση του Φιλίπε Σοάρες: «Είναι δύσκολο, έχουμε έναν ακόμη αγώνα κυπέλλου με την Λαμία. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω και άλλους παίκτες. Ο Φιλίπε είχε ρυθμό από τις προπονήσεις. Ήταν μία απόφαση για να τον φέρω στο γκρουπ. Είχε καλή διάθεση και καλή ένταση».

Για την κατάσταση του Ολιβέιρα και τον Τζίμα: «Πιστεύω ότι δεν είναι κάτι το σημαντικό για τον Ολιβέιρα. Μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής, δεν θα τον έχουμε στο παιχνίδι του κυπέλλου για να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά. Επίσης ο Μπράντον Τόμας ήταν άρρωστος, είχαμε την ατυχία, δεν προπονήθηκε την παραμονή του αγώνα. Έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Τώρα, πρέπει να είμαστε ήρεμοι με τους νέους παίκτες, είναι παιχνίδια, είναι στιγμές και βήμα προς βήμα θα προχωρήσουμε. Είναι άλλο να παίζει ένας παίκτης στην δεύτερη κατηγορία και άλλο να παίζει στην πρώτη εθνική. Μας έδειξε βέβαια ότι έχει ποιότητα. Έχει μία διετία για να εκπαιδευτεί ο Τζίμας για την πρώτη ομάδα. Σε αυτό το παιχνίδι, κρίναμε ότι θα μπορούσε να πάρει λεπτά συμμετοχής».

Μάλιστα και ο Κυριάκος Κυριάκος παρενέβη πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου και να λέει πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι ακόμα μίας αλλοίωσης κατά της ομάδας του Δικεφάλου.

Χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός πως ο διαιτητής στο VAR δεν κάλεσε τον Ευαγγέλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτή ήταν η δουλειά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος: 

«Κάναμε μια τεράστια χοντράδα. Ένα μεγάλο λάθος όλοι εμείς που παλέψαμε για το VAR στην Ελλάδα. Τελικά έπρεπε ρομπότ να ζητήσουμε να έρθουν... Ο VARίστας είχε μια δουλειά να κάνει σήμερα, δεν είχε να κάνει δέκα. Το μονο που είχε να κάνει είναι να βλέπει τις φάσεις. Έπρεπε να φωνάξει τον διαιτητή να ελέγξει τη φάση και ας μην το έδινε το πέναλτι στη συνέχεια. Εμείς σεβόμαστε πάντα τις διαιτητικές αποφάσεις.

Δεν είναι δυνατόν μετά από αυτό που είδαμε στην Τρίπολη, να συμβαίνει σήμερα αυτό. Δεν είναι πλέον δουλειά αυτή που γίνεται. Δεν είναι λάθη πλέον αυτά. Θα σταματήσουν να υπάρχουν διαιτητές να ορίζονται στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Τιμωρούνται όλοι εκ των υστέρων.

Το εύκολο θύμα είναι να δέχεσαι επιθέσεις. Και επειδή σας τα λέει ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί του στην Ελλάδα για να αλλάξουν μερικά πράγματα. Από 'δω και πέρα θα έχουν να κάνουν να κάνουν με εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπέρδεψε" τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Κατώτερο επίπεδο ο Τόμας - Θα έγραφε ιστορία ο μικρός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags