Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το μεγαλύτερο... ψέμα στον Ολυμπιακό από το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Μαντάτα" για Φορτούνη - Μόνο με ένεση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-06 10:00:00

Το μεγαλύτερο... ψέμα στον Ολυμπιακό από το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Μαντάτα" για Φορτούνη - Μόνο με ένεση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μεγαλύτερο... ψέμα στον Ολυμπιακό από το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Μαντάτα" για Φορτούνη - Μόνο με ένεση!

Τι δεν είδαμε στο Γ. Καραϊσκάκης και οι αποφάσεις Μίτσελ για Φιλαδέλφεια. Τι είδε ο Ισπανός στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, οι πρώτες του σκέψεις για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, ποιος θα παίξει μόνο με... θαύμα και γιατί δεν θα δώσει φανέλα βασικού στον Έλληνα άσο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και επέστρεψε αρκετά εύκολα στις νίκες την Κυριακή, βάζοντας 6 γκολ στον Λεβαδειακό, ο οποίος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Μίτσελ σίγουρα στοχεύει από τώρα στον αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν γίνεται να μην στάθηκε σε ορισμένα θετικά στοιχεία που προέκυψαν!

Καταρχάς ο Ολυμπιακός τον Γενάρη ενισχύθηκε σε μία θέση που... πόναγε, σημαντικά, αυτή του εξτρέμ. Ο Σέρχι Κανός είναι ένας κανονικός εξτρέμ που βρήκε μάλιστα δίχτυα δύο φορές, δείχνοντας έτσι πως δεν έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του, παρότι στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ο νεαρός άσος έχει έφεση στο σκοράρισμα, έχει καλά τελειώματα, έχει καλές τοποθετήσεις και ξέρει να αξιοποιεί την δημιουργία των συμπαικτών του. Έστω και εάν με τους πράσινους δεν φάνηκε αυτό. Ίσως λοιπόν η εικόνα του στο ντέρμπι να ήταν… ψέμα, αφού δείχνει πως είναι ένας εξτρέμ που ψάχνει το γκολ, πατάει εύκολα περιοχή και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να το αποδείξει και στα μεγάλα παιχνίδια και προσεχώς, λόγω πλέι οφ, θα έχει πολλές ευκαιρίες.

Όπως και να έχει το ματς με τον Λεβαδειακό έχει ήδη ξεχαστεί και από εκεί και πέρα, επειδή όλοι πλέον ασχολούνται με την ΑΕΚ, ας μεταφέρουμε τις πρώτες σκέψεις Μίτσελ. Αρκετοί θα ήθελαν να βάλει ο Ισπανός βασικό τον Ραμόν στο ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο το γεγονός ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος τακτικά, αλλά και το ότι έχει αμυντικά θεματάκια, "υποχρεώνει" τον κόουτς για ακόμη μια φορά να ξεκινήσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!

 

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμα αρκετά σημαντικός πονοκέφαλος η απουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από το κέντρο της άμυνας, καθώς και οι Ουσεϊνού Μπα και Ανδρέας Ντόη δείχνουν να μην... πείθουν στον απόλυτο βαθμό ως δίδυμο. Οι δυο τους αντιμετώπισαν προβλήματα ακόμα και απέναντι στους επιθετικούς του Λεβαδειακού και υπήρξαν φάσεις που χρειάστηκε η παρέμβαση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ώστε να μείνει το μηδέν.

Πρόβλημα και μεγαλύτερο, υπάρχει σίγουρα στη μεσαία γραμμή. Ένα κενό που φαντάζει ακόμη δύσκολο να καλυφθεί, είναι η απουσία του Γιαν Εμβιλά.  Ο Γάλλος αμυντικός χαφ φαντάζει απίθανο να παίξει και δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι διαθέσιμος, ακόμη και εάν το παλέψει στο... 200% για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η εικόνα του στου Ρέντη δεν είναι καλή, πονάει πολύ και μόνο αν ρισκάρει και κάνει κάποια ένεση, μπορεί να είναι παρών στη Φιλαδέλφεια.

Τέλος, όσο καλός και εάν είναι ο Κώστας Φορτούνης δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε φέτος σε αγώνα τρία δεκάρια, οπότε με το που επιστρέψει ο Χάμες Ροντρίγκες, θα πάρει τη φανέλα του βασικού από τον Έλληνα άσο, μιας και ο Πεπ Μπιέλ μοιάζει απίθαν να βγει από την ενδεκάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται. Οπότε, παρότι ο Έλληνας άσος ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Βοιωτούς, στην OPAP Arena πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίπατο και στο... CAS η ΑΕΚ - "Τελειώνει" τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα - Η... ελπίδα του ΠΑΟ! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags