Facebook Pixel Super League: Θρήνος και οργή στη Super League - Τα πανό για την τραγωδία των Τεμπών στα γήπεδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-06 20:42:00

Θρήνος και οργή στη Super League - Τα πανό για την τραγωδία των Τεμπών στα γήπεδα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θρήνος και οργή στη Super League - Τα πανό για την τραγωδία των Τεμπών στα γήπεδα (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η ελληνική κοινωνία με την τραγωδία στα Τέμπη που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, με τους οπαδούς στα γήπεδα της Super League να στέλνουν το δικό τους μήνυμα... οργής για το γεγονός.

Super League: Σε σοκ εξακολουθεί να είναι η χώρα από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, με την κοινωνία να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και τους οπαδούς σε όλα τα γήπεδα της χώρας να στέλνουν το δικό τους μήνυμα χωρίς να... μασάνε τα λόγια τους για ακόμα μια φορά.

«Δεν ήταν ατύχημα, είναι η κακιά η χώρα» έγραφε το μαύρο πανό των φίλων του Αστέρα Τρίπολης, ενώ το δεύτερο που είχε μπει στις εξέδρες στην Αρκαδία ανέφερε «Τα δάκρυά μας θα γίνουν κύματα οργής που θα σας πνίξουν... Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων».

«Λαός που χάνει τη λαλιά του... θα κλαίει τα παιδιά του» ήταν το πανό στις εξέδρες του Καραϊσκάκης, ενώ οι οπαδοί του ΟΦΗ είχαν ένα τεράστιο πανό στην θύρα 4 και 5 που έγραφε «Παίζουν τις ζωές μας πέτρα ψαλίδι μολύβι και χαρτί εξάλλου για το σύστημα είμαστε αριθμοί».

Την ίδια στιγμή οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην Κρήτη έστειλαν μήνυμα γράφοντας «Δεν ήταν η κακιά η ώρα ήταν η κακιά η χώρα... σκ@τά στο κράτος».


«Τυγχάνει που δεν ήμασταν εμείς, επιτελικό κράτος της ντροπής» το πανό των υποστηρικτών της Λαμίας, ενώ οι οργανωμένοι του ΠΑΣ "ρώτησαν «Πόσα πανό οργής και θλίψης να βάψουμε ακόμη;;;»

Τέλος στην Τούμπα το ένα πανό έγραφε «Όταν λάθος άρχεις, δεν φταίει μόνο ο σταθμάρχης», ενώ υπήρχε και άλλο «Κανένας ατιμώρητος! Η φωνή των νεκρών, θα γίνουμε ο εφιάλτης σας», ενώ υπήρξε και πανό με ένα από τα θύματα που ήταν οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά, με τους φίλους του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (6/3) να στέλνουν και αυτοί το δικό τους μήνυμα με ένα τεράστιο πανό μπροστά στις θύρες 13 και 14 που ανέφερε "Xώρα εκτροχιασμένη, μέσα στο αίμα βουτηγμένη. Τα εγκλήματα του κράτους ξεπλένονται από τους δημοσιοκάφρους".


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags