Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Το πήρε... πάνω του ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-09 15:57:00

Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Το πήρε... πάνω του ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Το πήρε... πάνω του ο Μαρινάκης

Μπορεί ακόμα να έχουμε αρκετές ημέρες μέχρι την σέντρα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με την Ένωση, όμως οι Πειραιώτες φαίνεται ότι χαμογελούν, μιας και πήραν σημαντική... νίκη.

Ολυμπιακός: Πολλές είναι οι φωνές των Ερυθρόλευκων τη φετινή σεζόν σχετικά με την διαιτησία και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, ιδιαίτερα στα ντέρμπι, με τελευταίο... σκηνικό που τους εξόργισε να είναι το ακυρωμένο γκολ που πέτυχε ο Βρουσάι κόντρα στον Παναθηναϊκό, τέρμα που ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης πάνω στον Ελ Αραμπί, μετά τη χρήση VAR.

Έτσι για ακόμα μια φορά από την αρχή της εβδομάδας οι Πειραιώτες έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η τοποθέτηση οτιδήποτε άλλου εκτός από elite διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής (12/3) κόντρα στην ΑΕΚ θα συνιστούσε "ναρκοθέτηση του πρωταθλήματος", ενώ παράλληλα ζήτησε και ξένους ρέφερι σε όλους τους αγώνες τόσο των play off, όσο και των play out.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πετύχει την πρώτη του... νίκη, στο επερχόμενο κρίσιμο ντέρμπι, μιας και οι πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι η ΚΕΔ ο Στιβ Μπένετ αποφάσισαν να ορίσουν elite διαιτητή στην αναμέτρηση της OPAP Arena, ο οποίος μάλιστα θα είναι και από τοπ πρωτάθλημα και μένει να μάθουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να μάθουμε και το όνομά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ματσάρα Σιντιμπέ! Βρήκε νέο σέντερ φορ ο Αλμέιδα - "Κιτρινόμαυρη" παράσταση με Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags