Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο επενδυτής που... χρυσώνει τον Χάμες Ροντρίγκες - Κίνδυνος για Ολυμπιακό - "Χουνέρι" από Μαρσέλο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-09 17:30:00

Ο επενδυτής που... χρυσώνει τον Χάμες Ροντρίγκες - Κίνδυνος για Ολυμπιακό - "Χουνέρι" από Μαρσέλο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο επενδυτής που... χρυσώνει τον Χάμες Ροντρίγκες - Κίνδυνος για Ολυμπιακό - "Χουνέρι" από Μαρσέλο!

Αλλάζει ο σχεδιασμός στο Λιμάνι λόγω του Βραζιλιάνου; Ο Κολομβιανός άσος τη φετινή σεζόν «αναγεννήθηκε» με τα ερυθρόλευκα, όμως η παραμονή του και μετά το καλοκαίρι βρίσκεται ακόμα στον αέρα…

Ολυμπιακός: Το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται καθημερινά σε διάφορα Μέσα στη Λ. Αμερική, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που η αξία του είναι πολύ μεγάλη και λογίζεται στους σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου - Στην πατρίδα του, την Κολομβία, αντιμετωπίζεται περίπου ως εθνικός ήρωας.

Μόνο που, τώρα, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι το ρεπορτάζ από τη Βραζιλία φέρνει στο προσκήνιο τη Φλουμινένσε για τον άσο του Ολυμπιακού, καθώς αναφέρει ότι θα δώσει 3 εκατ. ευρώ στον 31χρονο άσο για τον δελεάσει να υπογράψει συμβόλαιο!

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Λ. Αμερική, για να σχολιάσουμε το ρεπορτάζ από τη Βραζιλία...

"Μπορεί να σταθεί του Χάμες; - Δεν θέλει να πάει Βραζιλία" - Τον "έκοψε" ο Μαρσέλο

"Η Φλουμινένσε έχει κάποια χρήματα αλλά δεν έχει τόσο μεγάλη αγοραστική δύναμη. Είχε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια οικονομικά, αλλά τώρα έχει βρει κάποιους επενδυτές. Παρόλα αυτα δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί αυτό με τον Χάμες", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Θεωρείς ότι η Βραζιλία έχει τη λάμψη τού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου;

"Θεωρώ ότι και ο Χάμες δεν θα θέλει να πάει στη Βραζιλία τώρα. Η Φλουμινένσε πήρε το πολιτειακό πρωτάθλημα του Ρίο Ντε Τζανέιρο, έχει καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι επειδή ήρθε ο Μαρσέλο που είναι ίνδαλμα στην ομάδα, θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν και κάτι ακόμα".

Ψάχνει για παίκτη στη θέση τού Χάμες η Φλουμινένσε;

"Ψάχνουν για παίκτη πίσω από τον επιθετικό, αλλά εκτός του Μαρσέλο έχουν και τους Φελίπε Μέλο και Ερνάν Κάνο που επίσης έχουν μεγάλα συμβόλαιο. Οπότε με την εμπειρία μου το βλέπω δύσκολο να γίνει - Οι βραζιλιάνικες ομάδες σπάνια δίνουν πολλά χρήματα για να φέρουν παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Το πήρε... πάνω του ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags