Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ από Ελλάδα - Προσωπική επαφή Μελισσανίδη με τον πρόεδρο - Κάνει... γκελ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-11 21:00:00

Ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ από Ελλάδα - Προσωπική επαφή Μελισσανίδη με τον πρόεδρο - Κάνει... γκελ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ από Ελλάδα - Προσωπική επαφή Μελισσανίδη με τον πρόεδρο - Κάνει... γκελ!

Το όνομα του... γυαλίζει στην Ευρώπη, ενώ από Ελλάδα η Ένωση έχει ασχοληθεί διακριτικά με την περίπτωσή του. Για την ώρα πάντως το εξωτερικό παραμένει φαβορί, αν και ο "Τίγρης" θα ψάξει το... κόλπο γκρόσο.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι δεδομένα (και) ο Χρήστος Μανδάς. Ο 21χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ πήγε... αθόρυβα από τον Ατρόμητο στους Κρητικούς, έχοντας κάνει όμως "χαμό" με την παρουσία του στο Γεντί Κουλέ.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Μανδάς βρίσκεται ήδη στον προθάλαμο της Εθνικής ομάδας και μετά τους Βλαχοδήμο, Αθανασιάδη, Πασχαλάκη, βρίσκεται στο επόμενο γκρουπ επιλαχόντων για τη θέση "1" μαζί με τον Μπάρκα, ο οποίος ξαναβρήκε φέτος χρόνο στην Ουτρέχτη. Φυσικά, τα όσα κάνει δεν περνούν απαρατήρητα ούτε στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, αν και ο Ευάγγελος Μίχος σας έχει αποκαλύψει πως το πιθανότερο είναι να κλείσει με μεταγραφή ρεκόρ στο εξωτερτικό.

Το συμβόλαιο του Μανδά έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2026, κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα αξιώσει αρκετά χρήματα για να συναινέσει σε ενδεχόμενη μεταγραφή του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επικεντρώνεται καθόλου στο ντόρο που επικρατεί γύρω από το όνομά του, αλλά στο πως θα συνεχίζει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Πάντως από τους 4 μεγάλους, η ΑΕΚ ενδέχεται το καλοκαίρι να ψάξει για τερματοφύλακα, αφού το μέλλον του Στάνκοβιτς στην Ένωση κάθε άλλο παρά βέβαιο δεν το λες. Μην ξεχνάμε, ταυτόχρονα, ότι οι σχέσεις των δύο ισχυρών ανδρών ΑΕΚ και ΟΦΗ είναι εξαιρετικές, με τον Μελισσανίδη να φιλοξενεί πρόσφατα στη σουίτα του στην OPAP Arena τον Μπούση. Κι αυτά παίζουν το ρόλο τους σε τέτοιες περιπτώσεις.

Υπενθύμιση: ο Χρήστος Μανδάς απο τις αρχές του 2023 και μετά απο μια 5ετία, άλλαξε μανατζερική στέγη αφήνοντας την Rogon και πηγαίνοντας στους Βρύζα-Διαμαντόπουλο, μια κίνηση που σήκωσε πολύ... σκόνη και προκάλεσε αίσθηση στην πιάτσα. Λεπτομέρεια σημαντική: οι δυο τελευταίοι είναι οι συνεργάτες-εκπρόσωποι στην Ελλάδα της πολύ μεγάλης ισπανικής εταιρίας promoesport (έχει 323 παίκτες πελάτες).

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος Ολυμπιακού, έχασε... τζάμπα φορ 4.5 εκατ. - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα - Πρόλαβε την ΑΕΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags