Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Ο απίστευτος τρόπος που σκέφτεται η Μπαρτσελόνα για να "δελεάσει" τον Μέσι!
| 2023-03-10 10:37:00

Ο απίστευτος τρόπος που σκέφτεται η Μπαρτσελόνα για να "δελεάσει" τον Μέσι!

Sportdog Team
Ο απίστευτος τρόπος που σκέφτεται η Μπαρτσελόνα για να "δελεάσει" τον Μέσι!

Η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις αποδοχές του Μέσι και κάνει σκέψεις για έναν... απίθανο τρόπο για να καταφέρει να τον ντύσει και πάλι "μπλαουγκράνα".

O Λιονέλ Mέσι μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Παρί Σεν Ζερμέν και οι συζητήσεις δεν κυλούν ιδιαίτερα ομαλά. Ο αποκλεισμός από την Μπάγερν μάλιστα δεν αποκλείεται να τον κάνει να αλλάξει ομάδα!

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «El Nacional», οι Καταλανοί έχουν αρχίσει ξανά να κάνουν σκέψεις για την επιστροφή του Μέσι και επεξεργάζονται ήδη το σχέδιο και για να τον πείσουν, αλλά και για να τον πληρώσουν. 

Σημειώνεται, λοιπόν, πως δεν μπορούν να προσφέρουν στον Μέσι πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και θα μπορούσαν να του δώσουν μόνο 200.000 ευρώ τον χρόνο. Χρήματα αστεία για τον ίδιο!

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Αργεντινού και εκτιμά ότι μπορεί τα έσοδα να φτάσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά θα δοθούν αποκλειστικά στον ίδιο και δεν θα μπει ούτε... λεπτό στα ταμεία του συλλόγου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags