Facebook Pixel Μάρκο Λιβάγια - Ολυμπιακός: Κίνηση Ολυμπιακού για Λιβάγια - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη - Με τα μισά λεφτά για να έρθει Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-11 12:14:00

Κίνηση Ολυμπιακού για Λιβάγια - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη - Με τα μισά λεφτά για να έρθει Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κίνηση Ολυμπιακού για Λιβάγια - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη - Με τα μισά λεφτά για να έρθει Ελλάδα!

Η... εκτόξευση της τιμής, οι νέες προτάσεις και η προσπάθεια των Πειραιωτών για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Μεταγραφή που θα άλλαζε τα δεδομένα αγωνιστικά και επικοινωνιακά στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Σε άριστη φόρμα βρίσκεται και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μάρκο Λιβάγια, δεδομένου ότι διανύει μια ακόμα εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ - Έχει 16 γκολ και 8 ασίστ σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο έχει εκτοξευτεί στα 8 εκατ. ευρώ και το ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι υπάρχουν ομάδες από την Ιταλία και τη Γερμανία που ενδιαφέρονται για εκείνον.

Πέρα από την αρχική σκέψη που πηγάζει αυθόρμητα στο μυαλό όλων, και αφορά το πώς έχει αλλάξει η καριέρα του από τη στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα, το sportdog θυμήθηκε μια ιστορία για τον Λιβάγια που δεν είναι και τόσο παλιά. Και συνδέει τον Κροάτη άσο με τον Ολυμπιακό.

Δεν αναφερόμαστε στο καλοκαίρι που έφυγε από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έψαχνε, ξανά, για επιθετικό. Αυτό είχε γίνει ευρέως γνωστό τότε και, προφανώς, το θυμούνται. Υπάρχει άλλη ιστορία που αφορά τον Ολυμπιακό και τον Μάρκο Λιβάγια και είναι πολύ πιο πρόσφατη.

Γιατί οι Πειραιώτες έψαχναν τον τρόπο για μια μεταγραφή που θα προκαλούσε ντόρο τον περασμένο Γενάρη, ακόμα και αν ο παίκτης που θα ερχόταν δεν ήταν από το πάνω-πάνω ράφι, σούπερ λαμπερός δηλαδή κ.λπ. Γιατί οι Ερυθρόλευκοι, για όποιον δεν το θυμάται, είχαν ψάξει ακόμα και την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και του Λουίς Σουάρες!

Να δώσουμε ένα παράδειγμα παίκτη που θα έκανε "μπαμ" αν ερχόταν; Μα, φυσικά, ο Μάρκο Λιβάγια. Που δεδομένα είναι παιχταράς και ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, και το κλαμπ θα μπορούσε να δώσει ένα ποσό που να καλύψει τη Χάιντουκ.

Ποιο είναι αυτό το ποσό; Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ήταν, ήδη, από τότε κάπου στα 8 εκατ. ευρώ, αλλά οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να αποκτήσουν για παράδειγμα το 50% των δικαιωμάτων του με τα μισά (ή και λιγότερα) χρήματα ή να δώσουν ένα σεβαστό ποσό συν δύο-τρεις ποδοσφαιριστές από το υπεράριθμο ρόστερ τους και να προχωρήσει η μεταγραφή.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις γερμανικές ομάδες για παίκτη του Ολυμπιακού - Θέλει 15 εκατ. ο Μαρινάκης - "Κλέβουν" και Πινέδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags