Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Πήρε την... ταυτότητα του Αλμέιδα ο Μίτσελ- Τους εξέθεσε ο Φορτούνης - "Καμπανάκι" παρά τον θρίαμβο
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-12 22:11:00

Πήρε την... ταυτότητα του Αλμέιδα ο Μίτσελ- Τους εξέθεσε ο Φορτούνης - "Καμπανάκι" παρά τον θρίαμβο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πήρε την... ταυτότητα του Αλμέιδα ο Μίτσελ- Τους εξέθεσε ο Φορτούνης - "Καμπανάκι" παρά τον θρίαμβο!

Η απάντηση Μπακαμπού και το πρόβλημα που φωνάζει! O Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων κατάφερε μετά από καιρό να δικαιωθεί και να κλείσει... στόματα κόντρα στην Ένωση, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός έδειξε σε όλους τα τεράστια λάθη που έκαναν στο παρελθόν Μαρτίνς και Κορμπεράν.

Ολυμπιακός: Μπορεί να περιμέναμε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όμως οι Ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά σε ντέρμπι παίρνουν αυτό που αξίζουν και κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση έφτασαν σε ένα τεράστιο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ βάζοντας… φωτιά στο πρωτάθλημα και φωνάζοντας «παρών» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες έδειξαν από το πρώτο λεπτό του ντέρμπι ότι είχαν μπει στην «ΟPAP Arena» με το… μαχαίρι στα… δόντια και με τον Μίτσελ να έχει καταφέρει να πάρει την… ταυτότητα του Αλμέιδα πήρε την δική του «εκδίκηση» για τον αγώνα του Κυπέλλου και τα όσα είχε ακούσει. Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε και βρήκε το ιδανικό πλάνο για να καταφέρει να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική, μιας και χτύπησε την ΑΕΚ στην κόντρα, κάτι που η Ένωση είχε δείξει να έχει σοβαρό πρόβλημα τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι δεν το πλήρωσε όσο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όταν δεν κατάφερε να περάσει από εκεί.

Την ίδια στιγμή ο Μπακαμπού κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά σε ντέρμπι, σε μια αναμέτρηση που ο Αφρικανός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι τον τελευταίο καιρό πολύ καλός, κέρδισε μάχες και γενικά δημιούργησε πολλά προβλήματα ιδιαίτερα στον Βίντα, ενώ αν ήταν απλά προσεκτικός θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ από το πρώτο μέρος, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, όμως το πλασέ του δεν ήταν το ιδανικό. Ο Μπακαμπού μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, έχοντας βάλει… στοπ στην κουβέντα αν πρέπει να είναι αυτός ή ο Ελ Αραμπί στην βασική ενδεκάδα, με τον Μαροκινό να δείχνει ότι χρόνος έχει αρχίσει και δημιουργεί προβλήματα στην απόδοσή του, έχοντας χάσει πολλά από αυτά που έδειχνε τις περασμένες σεζόν.

Παράλληλα ο Κώστας Φορτούνης, στην επιστροφή του σαν αρχηγός των Ερυθρόλευκων μετά από καιρό, έκανε φοβερή εμφάνιση δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως έχει αφήσει στην άκρη τους σοβαρούς τραυματισμούς του και παράλληλα εκθέτει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τόσο τον Μαρτίνς, όσο και τον Κορμπεράν που τον είχαν με το ένα… πόδι εκτός ομάδας. Ο Έλληνας μέσος ήταν αυτός που κατάφερε να οργανώνει άψογα το παιχνίδι των Πειραιωτών στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ χαρακτηριστικό της εμφάνισης που έκανε ήταν η φάση του τρίτου γκολ της ομάδας του και στον τρόπο που κατάφερε να βγάλει τους συμπαίκτες του στην κόντρα. Πάντως εκτός από τα θετικά οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν για ακόμα μια φορά πρόβλημα στα στόπερ, κάτι που πρέπει να χτυπήσει… καμπανάκι στον Μίτσελ ενόψει play off μιας και μπορεί να υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμού, όμως ο Ντόι για ακόμα μια φορά ήταν πολύ μέτριος, την ίδια στιγμή που ο Μπα έδειχνε να μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος τους την επίθεση της Ένωσης.

Στην κακή αμυντική λειτουργία μπορούμε να βάλουμε αρκετά παραδείγματα, όμως ποιο ενδεικτική είναι η φάση με την κεφαλιά του Μουκουντί που βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή και τα δύο στόπερ των Πειραιωτών να τον έχουν ξεχάσει, ευκαιρία που αν είχε βρει στόχο μπορεί να κάναμε άλλη κουβέντα τώρα. Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει τους Ερυθρόλευκους να δουλέψουν το ίδιο σκληρά για την έναρξη των play off, μιας και οι αγώνες που έρχονται θα είναι το ίδιο, ίσως και περισσότερο, απαιτητικοί όπως το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το θετικό για τον Μίτσελ είναι οι επιστροφές παικτών και οι περισσότερες λύσεις που θα έχει, ενώ μετά το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στην Νέα Φιλαδέλφεια άπαντες πρέπει να καταλάβουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός οφείλει να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος, κάτι που αν επαναλάβει όσα έκανε στην «OPAP Arena» μπορεί να τον βρει στην κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντούν οι Αγγελόπουλοι σε... Λάσο με γκαρντ εκατομμυρίου - "Ταιριάζει σε Ολυμπιακό, κάποιος φεύγει..."

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags