Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψε το τρικ με Φορτούνη ο Μίτσελ - "Χάθηκε" στον Βόλο ο Χάμες - Kίνδυνος για Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 21:49:00

Αποκάλυψε το τρικ με Φορτούνη ο Μίτσελ - "Χάθηκε" στον Βόλο ο Χάμες - Kίνδυνος για Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψε το τρικ με Φορτούνη ο Μίτσελ - "Χάθηκε" στον Βόλο ο Χάμες - Kίνδυνος για Ολυμπιακό!

Πώς χώρεσαν τελικά δύο 10αρια και ο ανίκητος Πασχαλάκης. Ο ρόλος... κλειδί που έχει ο Φορτούνης πλέον στην 11αδα και ο Κολομβιανός που βάζει σε σκέψεις τους πάντες με την εικόνα του στον Βόλο και το... καμπανάκι που χτύπησε στην αναμέτρηση ενόψει της συνέχειας των play off.

Ολυμπιακός: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τα play off οι Ερυθρόλευκοι μιας και περνώντας, χωρίς να πατήσουν… γκάζι, από τον Βόλο στέλνουν πολύ ηχηρό μήνυμα επιστροφής τους στην δικδίκηση του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Οι παίκτες του Μίτσελ κατάφεραν να βρουν ένα γρήγορο γκολ, κάτι που ήταν ζητούμενο από τον Ισπανό τεχνικό, με αποτέλεσμα να διαχειριστούν το υπόλοιπο παιχνίδι, μιας και η ομάδα της Μαγνησίας δεν κατάφερε πολλές φορές να απειλήσει.

Το πολύ σημαντικό πάντως, ενόψει συνέχειας εκτός από το τρίποντο, ήταν η παρουσία τόσο του Κώστα Φορτούνη όσο και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ενόψει συνέχειας πρωταθλήματος. Όσον αφορά τον Έλληνα μέσο για ακόμα μια φορά έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση όντας ένας από τους κομβικούς παίκτες των πρωταθλητών μερτώντας στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Όλο αυτό βέβαια πρέπει να πιστωθεί και στον Μίτσελ μιας και ήταν γνωστό πως είναι πολύ καλός στο να φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών του, όμως με τον Φορτούνη βλέπουμε να έχει κάνει… πράγματα και θαύματα, αφού κατάφερε να του δώσει την απαραίτητη εμπιστοσύνη και να τον κάνει από… φευγάτο σε ρυθμιστή του παιχνιδιού των Πειραιωτών.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για ακόμα ένα παιχνίδι, όπως και με την ΑΕΚ, έδειξε ότι έχει καταφέρει να δώσει τη σιγουριά που έψαχνε η άμυνα των Ερυθρόλευκων και αν στο ντέρμπι της OPAP Arena να είχε αρκετές καίριες αποκρούσεις, στον Βόλο έφταναν… δύο και μάλιστα σε φάσεις που τελικά δεν μέτρησαν κάτι που σίγουρα δείχνει πως δεν επαναπαύεται και λειτουργεί άψογα ακόμα και σε στιγμές που υπάρχει διακοπή στην αναμέτρηση.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Μίτσελ έχει βρει στα πρόσωπα δύο Ελλήνων τους παίκτες ώστε να τραβήξουν το… κουπί και να δείξουν σε όλους μέσα στην ομάδα πως ο στόχος του Ολυμπιακού είναι μόνο το πρωτάθλημα, κάτι που το ξέρουν και οι δύο πολύ καλά.

Κι αν  οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν ένα… επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους, αυτός που σίγουρα προκαλεί προβληματισμό είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ερυθρόλευκων, μετά από τις 19 Φεβορυαρίου, όμως έδειξε ότι είναι εκτός ρυθμού. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χάμες περπατούσε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν έδειχνε την ίδια… τρέλα που είχε πριν τον τραυματισμό του, κάτι που ο Ολυμπιακός το χρειάζεται ενόψει συνέχειας.

Μάλιστα ο Μίτσελ δείχνει να πιστεύει πολύ στον Κολομβιανό και στο γεγονός ότι μαζί με τον Φορτούνη μπορούν να αλλάξουν περισσότερο την εικόνα της ομάδας, μιας και όπως είδαμε στο Βόλο ο Έλληνας μέσος σύγκλινε κοντά στον Χάμες, με στόχο να έχει χώρους ώστε να ανεβαίνει ο Ροντινέι, κάτι που είναι δεδομένο ότι θα δούμε ξανά. Αυτό πάντως που πρέπει να χτυπήσει σαν… καμπανάκι στον Μίτσελ είναι η εικόνα των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό.

Οι Πειραιώτες μπορεί στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης να ήταν πολύ καλοί, έχοντας φάσεις να σκοράρουν κι άλλα γκολ, στη συνέχεια… μεταμορφώθηκαν. Στο δεύτερο 45λεπτο δεν υπήρχε καμία φρεσκάδα, καμία επιθετική ενέργεια και το χειρότερο αρκετά μεγάλη παθητικότητα κάτι που δεν επιτρέπεται για μια ομάδα που θέλει να δείξει σε όλους ότι θέλει και μπορεί να κάνει την μεγαλύτερη ανατροπή και να χτυπήσει το φετινό πρωτάθλημα. Αυτό έχει να κάνει με τη νοοτροπία πολλών παικτών στο εσωτερικό της ομάδας, κάτι που πρέπει άμεσα να αλλάξει ο Μίτσελ μιας και μπορεί στον Βόλο τα πράγματα να ήταν απλά, όμως αν συμβεί το ίδιο σε πιο δύσκολα παιχνίδια κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα το πληρώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο: Οργισμένος Λουτσέσκου πετάει αντικείμενο - Τι απάντησε μετά το ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags