Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Η εξήγηση Λουτσέσκου για την αποβολή και το αντικείμενο στην εξέδρα - Απίστευτη "σπόντα" για το ΠΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 21:35:00

Η εξήγηση Λουτσέσκου για την αποβολή και το αντικείμενο στην εξέδρα - Απίστευτη "σπόντα" για το ΠΟΚ!

Sportdog Team
Η εξήγηση Λουτσέσκου για την αποβολή και το αντικείμενο στην εξέδρα - Απίστευτη "σπόντα" για το ΠΟΚ!

Ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο "Βικελίδης", αλλά και την φάση της αποβολής του, που άναψε τα... αίματα στο ντέρμπι με τον Άρη.

Στην τεταμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα τελευταία λεπτά του αγώνα στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σχολιάζοντας παράλληλα τι οδήγησε στην αποβολή του, υποστηρίζοντας ότι έπιασε ένα αντικείμενο στα χέρια του, αλλά δεν επιχείρησε να το πετάξει στην κερκίδα.

Μάλιστα, πέταξε και την "μπηχτή" του, τονίζοντας ότι περιμένει να έχουν την ίδια μεταχείριση με τον ΠΑΟΚ και όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα παίξουν στην έδρα του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Όπως σημείωσε αρχικά: «Κοιτάξτε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Δεχθήκαμε το γκολ από μια ωραία ενέργεια του Πάλμα και προσπαθήσαμε  έπειτα να ισορροπήσουμε αλλά πάλι κάτι μας έλειπε, η εικόνα του Άρη ήταν καλύτερη στο α' μέρος. Ήταν περισσότερο η αδυναμία αντίδρασής μας. Παλέψαμε όμως στο β' ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Αναφορικά με την αποβολή του και την ένταση που υπήρχε τα τελευταία λεπτά: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση.

Μου είπαν ότι έκανα χειρονομία για να πετάξω κάτι στην κερκίδα. Πήρα όντως κάτι, για να το πετάξω όμως προς τα πίσω. Ξέρετε πως όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια. Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά συνήθως αυτός που υποφέρει είναι το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο: Οργισμένος Λουτσέσκου πετάει αντικείμενο - Τι απάντησε μετά το ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags