Facebook Pixel Απόστολος Τερζής: Ατάκες... φωτιά Τερζή μετά τον ΠΑΟΚ - "Ανύπαρκτο το πέναλτι" - Δεν δέχθηκε ερωτήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 22:00:00

Ατάκες... φωτιά Τερζή μετά τον ΠΑΟΚ - "Ανύπαρκτο το πέναλτι" - Δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Τερζή μετά τον ΠΑΟΚ - "Ανύπαρκτο το πέναλτι" - Δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πολύ εκνευρισμένος ήταν ο τεχνικός του Άρη μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Έλληνα προπονητή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου να αναφέρει ότι δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι άδικο.

Απόστολος Τερζής: Φανερά εκνευρισμένος από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο Έλληνας τεχνικός του Άρη που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε για ακόμα μια φορά ότι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν άδικο, ενώ ανέφερε ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν "ανύπαρκτο", ενώ δεν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

«Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι κι αν είχαμε λίγη τύχη το σκορ θα ήταν 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και δίχως να δεχθούμε φάση από τον αντίπαλο δεχθήκαμε δύο γκολ. Επειδή είδα στα αποδυτήρια τη φάση του πέναλτι, δεν υπάρχει καν επαφή πολλώ δε μάλλον πέναλτι. Ο Μπράμπετς δεν ακουμπάει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ κι έτσι μπήκανε στο παιχνίδι οι αντίπαλοι, από ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Αλλά εμείς θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας αδικεί το σκορ και το αποτέλεσμα», είπε ο Απόστολος Τερζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψε το τρικ με Φορτούνη ο Μίτσελ - "Χάθηκε" στον Βόλο ο Χάμες - Kίνδυνος για Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags