Facebook Pixel ΕΠΟ - Super League: Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης - Μεγάλη αλλαγή με τους διαιτητές στα πλέι οφ – Συμφωνία με ΕΠΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 15:25:00

Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης - Μεγάλη αλλαγή με τους διαιτητές στα πλέι οφ – Συμφωνία με ΕΠΟ!

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκης - Μεγάλη αλλαγή με τους διαιτητές στα πλέι οφ – Συμφωνία με ΕΠΟ!

Μετά από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΕΠΟ σημειώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της διαιτησίας.

Στην επίσκεψη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΠΟ για να συναντηθεί με τον Τάκη Μπαλτάκο, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Superleague, κάνοντας λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών για ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: 

"Ο Πρόεδρος της Super League κ.  Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας από τα 6 μεγάλα  πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags