Facebook Pixel ΑΕΚ: Η πρώτη μεταγραφή Αλμέιδα - "Φέρνει... νέο Τσιρίλο - Πολύ σκληρός" - "Σύννεφα" για top όνομα στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 15:22:00

Η πρώτη μεταγραφή Αλμέιδα - "Φέρνει... νέο Τσιρίλο - Πολύ σκληρός" - "Σύννεφα" για top όνομα στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Κτενά
Η πρώτη μεταγραφή Αλμέιδα - "Φέρνει... νέο Τσιρίλο - Πολύ σκληρός" - "Σύννεφα" για top όνομα στην ΑΕΚ!

Το "τρικ" για να έρθει Ελλάδα και ποιος "κινδυνεύει" από το ρόστερ που δουλεύει αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός προπονητής στην Ένωση. Ποια είναι η πρώτη κίνηση ενόψει καλοκαιριού, το νέο όνομα που κυκλοφόρησε και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

ΑΕΚ: Περιπτώσεις στόπερ εξετάζει η Ένωση και ο Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το προσεχές καλοκαίρι βρίσκεται σε εξέλιξη, παράλληλα με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για τον τίτλο, και είναι δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ. Άλλωστε το Sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος σας έχουν αποκαλύψει εδώ και μέρες πως υπάρχει προβληματισμός για τον Ντομαγκόι Βίντα και για αυτό θα υπάρξει μεταγραφή πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού.

Ο 25χρονος λοιπόν αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ απασχόλησε την ομάδα του Αλμέιδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως και άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του. Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον παίκτη.

"Για αυτό φεύγει από τη Ρίβερ - Δεν φημίζεται για την τακτική - Σκληρά μαρκαρίσματα"

"Παραγουανός κεντρικός αμυντικός είναι, από τα τμήματα υποδομής, και φέτος δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ψάχνεται για να αλλάξει ομάδα, είχε προταθεί στην Ευρώπη σε διάφορες ομάδες και μία από αυτές ήταν η ΑΕΚ", σχολίασε αρχικά ο Γ. Ντούζγος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν φημιζεται για την τακτική του αλλά είναι δυνατός σέντερ μπακ, είναι σκληρός στο μαρκάρισμα, αλλά δεν αναλαμβάνει κάτι εξειδικευμένo. Κάνει λίγα και σωστά".

"Καλή εναλλακτική στη Ρίβερ - Θυμίζει τον Τσιρίλο"

Γιατί μέχρι τα 25 του δεν είχε έρθει ξανά στην Ευρώπη;

"Δεν ήταν ποτέ πρώτη επιλογή στη Ρίβερ, ήταν μια καλή εναλλακτική. Και ο ίδιος δεν το είχε ψάξει για την Ευρώπη, αλλά ο συμβόλαιό του νομίζω ότι λήγει τον Ιούνιο και θα μπορεί να αποχωρήσει πιο εύκολα".

Με ποιον θα ταίριαζε στην ΑΕΚ;

"Νομίζω με τον Βίντα θα ταίριαζε, γιατί είναι πιο έμπειρος και τεχνίτης και θα μπορούσαν να κάνουν καλό δίδυμο στην 11άδα".

Χρειάζονται χρήματα για να αποκτηθεί;

"Δεν είναι μόνο η ομάδα του, υπάρχει και ατζέντης και τρίτα μέρη. Θα μπορούσε να τον αποκτήσει δανεικό με αψιόν αγοράς αν δεν βρεθεί λύση για να υπογράψει άμεσα". 

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Θυμίζει τον Τσιρίλο όσον αφορά τη σκληράδα και το θέμα των βασικών αμυντικών δεδομένων που έχει, κάνει καλά τα βασικά, μπορείς να τον εμπιστευτείς. Αλλά δεν είναι για να τους ζητήσεις κάτι παραπάνω".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πόλεμος στον αέρα" για ΑΕΚ-ΠΑΟ: "Κάνεις προπαγάνδα - Δεν γίναμε... Ολυμπιακός - Πέναλτι σε Αραούχο"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags