Facebook Pixel Super League: Έρχονται οκτώ απολύσεις προπονητών στη Super League - Στον αέρα δύο κόουτς μεγάλων ομάδων
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-26 18:41:00

Έρχονται μέχρι και 8 απολύσεις προπονητών στη Super League - Στον... αέρα δύο κόουτς μεγάλων ομάδων!

Έρχονται μέχρι και 8 απολύσεις προπονητών στη Super League - Στον... αέρα δύο κόουτς μεγάλων ομάδων!

Οι σίγουροι, οι κομμένοι και το ερωτηματικό για του χρόνου! Η κατάληξη της φετινής σεζόν, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το τι θα επακολουθήσει και στην επόμενη. Γι' αυτό, υπάρχουν ομάδες στις οποίες η θέση των προπονητών κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι. Το αναλυτικό ρεπορτάζ του Sportdog ρίχνει "φως" σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά!

Super League: Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία, με τη δράση σε πλέι οφ και πλέι άουτ να έχει αρχίσει ήδη. Για πρώτη φορά στην ιστορία, μάλιστα, τον τίτλο διεκδικούν με αξιώσεις τέσσερις διαφορετικές ομάδες (σ.σ. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ). Ταυτόχρονα και για την παραμονή θα δοθούν μεγάλες μάχες, κατά βάση μεταξύ Λαμίας, Λεβαδειακού, Ιωνικού και ΠΑΣ Γιάννινα εσχάτως.

Η κατάληξη της φετινής σεζόν, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το τι θα επακολουθήσει και στην επόμενη. Γι' αυτό, υπάρχουν ομάδες στις οποίες η θέση των προπονητών κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι. Πρώτη και καλύτερη εκείνη του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ δίχως αμφιβολία όχι απλώς σουλούπωσε τον Ολυμπιακό, αλλά τον έφερε και σε θέση να διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα. Αυτό δεν μπορεί να μην του αναγνωριστεί. Ωστόσο αν τελικά ο Ισπανός δεν ολοκληρώσει την υπέρβαση και ο τίτλος δεν πάει στο μεγάλο λιμάνι, τότε αντίστοιχα και ο δικός του κύκλος δύσκολα θα συνεχιστεί στους Ερυθρόλευκους.

Από τα αποτελέσματα επίσης θα κριθούν και οι Θανάσης Στάικος (ΠΑΣ Γιάννινα), Λεωνίδας Βόκολος (Λαμία), Γιάννης Πετράκης (Λεβαδειακός) και Μιχάλης Γρηγορίου (Ιωνικός). Όποιος χάσει τη μάχη για την παραμονή, αυτόματα θα... κουνήσει "μαντήλι" από την αντίστοιχα επαρχιακή πόλη. Σε μία διαφορετική κατηγορία βρίσκονται από την άλλη οι Κρις Κόουλμαν και Γιάννης Αναστασίου, που παρότι έκαναν καλή δουλειά σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό αντίστοιχα, τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το καλοκαίρι. Μοιραία, έτσι, όλα τα ενδεχόμενα είναι για τους δυο τους ανοιχτά.

Τέλος, ο Κώστας Μπράτσος έχει αρκετές ελπίδες να κοουτσάρει και του χρόνου τον Βόλο μετά τη φετινή επιτυχία εισόδου στα πλέι οφ, εκτός κι αν ο Αχιλλέας Μπέος βρει κάτι που θα του "γυαλίσει" από την Ιβηρική αγορά.

Πάμε τώρα σίγουρα στην ομάδα που θα έχει σίγουρα αλλαγή στον πάγκο της την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Άρη. Ο Θοδωρής Καρυπίδης θα επιχειρήσει να φέρει επιτέλους έναν προπονητή στον πάγκο των Κίτρινων, ο οποίος θα τους οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες. Η επιλογή του Τόλη Τερζή, εξάλλου, ήταν εξ αρχής προσωρινή και οριοθετημένη ως το φινάλε των πλέι οφ.

Υπάρχουν, βέβαια, και οι σίγουροι για τη νέα χρονιά. Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός), Ματίας Αλμέιδα (ΑΕΚ), Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ), Άκης Μάντζιος (Αστέρας Τρίπολης), Βάλντας Νταμπράουσκας (ΟΦΗ) θα συνεχίσουν ο καθένας το έργο του στην ομάδα του, χωρίς καμία πιθανότητα το άμεσο μέλλον να τους βρει αλλού.

Οι σίγουροι

Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς
ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα
ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου
Αστέρας Τρίπολης - Άκης Μάντζιος
ΟΦΗ - Βάλντας Νταμπράουσκας

Με ερωτηματικό

Ολυμπιακός - Μίτσελ
Βόλος - Κώστας Μπράτσος
Ατρόμητος - Κρις Κόουλμαν
Παναιτωλικός - Γιάννης Αναστασίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Θανάσης Στάικος
Λαμία - Λεωνίδας Βόκολος
Λεβαδειακός - Γιάννης Πετράκης
Ιωνικός - Μιχάλης Γρηγορίου

Οι τελειωμένοι

Άρης - Απόστολος Τερζής

 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συμφώνησαν ο ένας πρωτάθλημα, ο άλλος Κύπελλο - Ανώτερος Ολυμπιακός - Συνάντηση Σαββίδη-Μελισσανίδη"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags