Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν κρύφτηκε ο Ρονάλντο - Ατάκες... φωτιά για την περίοδο που ήταν στη Γιουνάιτεντ
| 2023-03-23 13:58:00

Δεν κρύφτηκε ο Ρονάλντο - Ατάκες... φωτιά για την περίοδο που ήταν στη Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Δεν κρύφτηκε ο Ρονάλντο - Ατάκες... φωτιά για την περίοδο που ήταν στη Γιουνάιτεντ!

Δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας των αγώνων της εθνικής Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro 2024 έκανε ο CR7 όπου αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στην περασμένη περίοδο που ήταν στους Κόκκινους Διαβόλους.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δηλώσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Πορτογαλίας με την Λιχτενστάιν έκανε ο CR7, όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην τελευταία περίοδο που ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρακτηρίζοντάς την άσχημη, ενώ πρόσθεσε πως το ότι πέρασε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, τον βοήθησε να καταλάβει ποιος βρίσκεται πραγματικά στο πλευρό του.

«Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή του βουνού, πολλές φορές δεν βλέπεις τι υπάρχει από κάτω σου. Έγινα καλύτερος άνθρωπος μετά από τα όσα πέρασα τους τελευταίους μήνες», υποστήριξε και παραδέχθηκε:

«Πέρασα μια άσχημη περίοδο για την καριέρα μου, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ. Αλλά η ζωή συνεχίζεται και όλα αυτά υπήρξαν μέρος της βελτίωσής μου. Πιστεύω ότι όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Όταν βρίσκεσαι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, βλέπεις ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σου», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτός… τίτλου η ΑΕΚ, αυτός είναι φαβορί - Περίμενα 0-5 τον Ολυμπιακό - Πού είναι Τζόλης, Γιαννούλης;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags