Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για Ντάντας από Πορτογαλία - "Θέλει να τον πουλήσει η Μπενφίκα" - Τι ισχύει με ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 21:04:00

Αποκαλύψεις για Ντάντας από Πορτογαλία - "Θέλει να τον πουλήσει η Μπενφίκα" - Τι ισχύει με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για Ντάντας από Πορτογαλία - "Θέλει να τον πουλήσει η Μπενφίκα" - Τι ισχύει με ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Πορτογάλος δημοσιογράφος και αναφέρθηκε στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται δανεικός από τους Αετούς στον Δικέφαλο του Βορρά και στο μέλλον του.

Ραφαέλ Σοάρες: Ο δημοσιογράφος της πορτογαλικής εφημερίδας Record φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»  και μίλησε για τον μέσο του ΠΑΟΚ, Τιάγκο Ντάντας  και την συνάντηση του Μπότο με τον πρόεδρο της Μπενφίκα Ρουί Κόστα για την ανανέωση δανεισμού του ποδοσφαιριστή απο την πορτογαλική ομάδα.

«Νομίζω πως η Μπενφίκα θέλει να πουλήσει τον Τιάγκο, διότι έχει ενα αρκετά μεγάλο ρόστερ και δε νομίζω πως αυτή τη περίοδο ο Ντάντας έχει θέση σε αυτη την ομάδα».

Για τον Ντάντας ως ποδοσφαιριστή: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, απο τους καλύτερους της γενιάς του. Ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ, είναι έξυπνος και μπορεί να «διαβάσει» το παιχνίδι. Ο Νταντας είναι συμμετοχικός και στο επιθετικό, αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, είναι ικανός, αλλά δεν ξέρω ποσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι στη Μπενφίκα». 

Για το αν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Μπενφίκα: «Η Μπενφίκα έχει εξαιρετικό ρόστερ και παρότι πούλησε τον Ιανουάριο τον Έντσο Φερνάντες, υπάρχει και ο Νάβας που έχει εξελιχθεί ραγδαία τον τελευταίο καιρό και είναι νεότερος του Ντάντας. Επίσης, ο Τσικίνιο έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και πραγματοποιεί καλές εμαφνίσεις και υπάρχει και ο Αουρνσερς. Υπάρχουν αρκετοί μέσοι στη Μπενφίκα και είναι δύσκολο να βρίσκεται στα πλάνα του Ρότζερ Σμιτ», είπε ο Ραφαέλ Σοάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Έλληνα του Ολυμπιακού - Όλα τούμπα στο Λιμάνι - Σκάει μεγάλη πώληση στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags