Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Εδώ και 50 μέρες ταλαιπωρείται ο Χάμες" (ηχητικό)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 15:46:00

Νικολακόπουλος: "Εδώ και 50 μέρες ταλαιπωρείται ο Χάμες" (ηχητικό)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Εδώ και 50 μέρες ταλαιπωρείται ο Χάμες" (ηχητικό)

Όσα είπε για τον Πήλιο του ΠΑΣ, που έχουν "κλείσει" οι Ερυθρόλευκοι.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με επόμενο παιχνίδι εκείνο με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στο θέμα του Χάμες, με αφορμή τις νέες ενοχλήσεις και την αποχώρησή του κουτσαίνοντας από τη χθεσινή προπόνηση της εθνικής Κολομβίας.

Ο διεθνής άσος ταλαιπωρείται εδώ και 50 μέρες από ενοχλήσεις, από το ματς στις αρχές Φεβρουαρίου στην Τούμπα, και αποκορύφωμα ήταν η απουσία του από τους αγώνες επί 5 εβδομάδες και πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν ενημέρωση από τον παίκτη, για να διαπιστώσουν την κατάστασή του.

Αναφορικά με τη σύσκεψη για τη διαιτησία, σχολίασε ότι η θέση του Ολυμπιακού είναι σαφής: elite ή top διαιτητές στα ντέρμπι και στα υπόλοιπα παιχνίδια των playoffs και αν δεν μπορεί ο κύριος Μπένετ να το εγγυηθεί, να αποχωρήσει και να ζητηθεί η βοήθεια της UEFA για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ακούστε τι είπε και για την κίνηση του Ολυμπιακού να κλείσει τον Πήλιο του ΠΑΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τalk show το πρωτάθλημα, ίσως δεν τελειώσει - Έπιασαν κορόιδο τον Αλμέιδα - Διπλό με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags