Facebook Pixel Άρης: Έντονη ανησυχία στον Άρη ενόψει Ολυμπιακού - Ποια τα δεδομένα για Καμαρά, Πάλμα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 23:29:00

Έντονη ανησυχία στον Άρη ενόψει Ολυμπιακού - Ποια τα δεδομένα για Καμαρά, Πάλμα

Sportdog Team
Έντονη ανησυχία στον Άρη ενόψει Ολυμπιακού - Ποια τα δεδομένα για Καμαρά, Πάλμα

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται ο Αρης έπειτα από τον τραυματισμό του Αμπουμπακάρ Καμαρά, στον αγώνα της Μαυριτανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον επιθετικό των Κιτρινόμαυρων αναφέρουν ότι έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα.

 

Άρης: Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται ο Αρης έπειτα από τον τραυματισμό του Αμπουμπακάρ Καμαρά, στον αγώνα της Μαυριτανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον επιθετικό των Κιτρινόμαυρων αναφέρουν ότι έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα.

Η πρώτη εικόνα για τον τραυματισμό του 28χρονου επιθετικού δεν είναι τόσο ανησυχητική, ωστόσο οι άνθρωποι του Αρη βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Καμαρά καθώς με τα τωρινά δεδομένα η συμμετοχή του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική των playoffs, κρίνεται αμφίβολη.

Να σημειωθεί ότι, στην τελευταία προπόνηση της Μαυριτανίας ο Καμαρά βγήκε στο γήπεδο αλλά δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Έκανε κυρίως ασκήσεις με τον γυμναστή της Εθνικής Μαυριτανίας και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του παραμένει αμφίβολος για το επόμενο ματς, που είναι πάλι με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (σσ αύριο).

Στο μεταξύ, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Λουίς Πάλμα στον αγώνα της Ονδούρας με τον Καναδά, στο Τορόντο. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Αρη ταλαιπωρείται με βαριά ίωση καθώς έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του, δύσκολα θα προλάβει την προσεχή αγωνιστική υποχρέωση της Ονδούρας. “Η υγεία μου είναι λίγο κακή. Είχα πυρετό και λίγο πονόλαιμο, αλλά ελπίζω ότι από τώρα μέχρι και το παιχνίδι θα είμαι καλύτερα. Η αλλαγή του κλίματος με επηρέασε, αλλά ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή για να το ξεπεράσω”, δήλωσε ο Λουίς Πάλμα.

Στο μεταξύ, έντονη κριτική δέχεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ονδούρας λόγω του τρόπου με τον οποίον διαχειρίζεται τον Λούις Πάλμα, ο οποίος δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στον φιλικό αγώνα με το Ελ Σαλβαδόρ.

“Ο Λούις Πάλμα, ένας ποδοσφαιριστής τόσο σημαντικός σε μια αναγνωρισμένη ευρωπαϊκή ομάδα όπως ο Αρης, όταν φτάνει στο σημείο να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας… τον αγνοούν”, έγραψε η ιστοσελίδα «eloncehn.com», καυτηριάζοντας τις αποφάσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντιέγκο Βάσκεθ, υποστηρίζοντας ότι ακολουθεί εντελώς διαφορετική τακτική σε σχέση με τους προκατόχους του. “Ο Πάλμα ήταν διαθέσιμος στα τελευταία δέκα παιχνίδι αλλά με το ζόρι έπαιξε 246 λεπτά, δηλαδή το 27% των συνολικών αγωνιστικών λεπτών. Έπαιξε σε μόλις έξι παιχνίδια ως βασικός. Γιατί αγνοεί τον Πάλμα;”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσφορές για 6 παίκτες του ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη για τους Έλληνες - Πρόβλεψη Λουτσέσκου για "Ντέλια"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags