Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟ από την σύσκεψη των 6 - Νέα δεδομένα με Κουρμπέλη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 20:59:00

Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟ από την σύσκεψη των 6 - Νέα δεδομένα με Κουρμπέλη

Sportdog Team
Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟ από την σύσκεψη των 6 - Νέα δεδομένα με Κουρμπέλη

Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των play off με τον Βόλο, την ίδια στιγμή που φαίνεται πως είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι της σύσκεψης των έξι ομάδων με τους Μπαλτάκο και Μπένετ.

Παναθηναϊκός: Για την προσπάθεια που κάνουν οι Πράσινοι ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα την φετινή χρονιά, ενώ παράλληλα δεν δυναμιτίζουν το κλίμα, κάτι που φάνηκε και στη σύσκεψη των 6 ομάδων των play off με τους Μπαλτάκο και Μπένετ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πρέπει να πούμε δύο λόγια για το πόσο σημαντικό είναι αυτό που πάει να κάνει ο Παναθηναϊκός, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη ντροπής από συγκεκριμένους παράγοντες. Είναι πολύ σημαντικό πρώτον ότι κρατάει ένα πολύ υψηλό επίπεδο σε όλες τις τοποθετήσεις του και αυτό το συνδυάζει με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σπουδαίο και θα πρέπει αυτό να το επιβραβεύσει ο κόσμος. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει, αλλά αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ θέλω ένα ποδόσφαιρο που θα το κρίνουν οι παίκτες και θα παίζεται στα γήπεδα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει στο τέλος, αλλά είναι κάτι που πρέπει να επισημάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι η θέση του Τριφυλλιού είναι να έρθουν ελίτ διαιτητές από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα.

Όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει του Παναθηναϊκός - Βόλος ο έμπειρος ρεπόρτερ δεν απέκλεισε ο Κουρμπέλης όχι μόνο να μπει στην αποστολή τελικά, αν προπονηθεί στα τέλη της εβδομάδας, αλλά και να παίξει κάποια λεπτά, ενώ σημείωσε πως, οτιδήποτε κι αν συμβεί στη Λεωφόρο, θα χαλάσει την προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς και των παικτών του, ζητώντας αυτοσυγκράτηση από όλους, ανεξάρτητα του τι μπορεί να συμβεί.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια για Λιβάι Γκαρσία - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; - Τον πουλάει 20+ εκατ. η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags