Facebook Pixel Ίσκο: Προτάθηκε (και) στην Ελλάδα ο Ίσκο - "Μάχη" δύο για να τον υπογράψουν το καλοκαίρι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 10:21:00

Προτάθηκε (και) στην Ελλάδα ο Ίσκο - "Μάχη" δύο για να τον υπογράψουν το καλοκαίρι!

Sportdog Team
Προτάθηκε (και) στην Ελλάδα ο Ίσκο - "Μάχη" δύο για να τον υπογράψουν το καλοκαίρι!

Από τότε που ο 30χρονος πρώην χαφ της Ρεάλ έμεινε ελεύθερος, προτείνεται... παντού. Από την Γερμανία (Ουνιόν Βερολίνου, Λειψία) και την Αγγλία (Γουλβς) μέχρι την Τουρκία και την... Ελλάδα!

Από τον Δεκέμβριο του 2022 ο Ίσκο βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά, αφού τα πράγματα στον τελευταίο χρονικά σταθμό της καριέρας του (σ.σ. τη Σεβίλλη), δεν εξελίχθηκαν όσο καλά θα ήθελε και ο ίδιος.

Από τότε, ο 30χρονος πρώην χαφ της Ρεάλ προτείνεται... παντού. Από την την Γερμανία (Ουνιόν Βερολίνου, Λειψία) και την Αγγλία (Γουλβς) μέχρι την Τουρκία και την... Ελλάδα! Στα μέρη μας δύσκολα θα μπορούσαμε βέβαια να τον βλέπαμε, καθώς θεωρητικά μόνο ο Ολυμπιακός (και αν) θα μπορούσε να τον "χτυπήσει" και να τον καλύψει οικονομικά. Στην Τουρκία τα λεφτά είναι εν δυνάμει πιο πολλά, αλλά όχι ικανά για να τον πείσουν.

Τα τελευταία σενάρια από την Ιβηρική, πάντως, θέλουν τον Ίσκο να παραμένει στην Primera Division. Για την ακρίβεια η Βιγιαρεάλ είναι που τον έχει ψηλά στη λίστα της για το προσεχές καλοκαίρι, με αουτσάιντερ τους Λος Άντζελες Γκάλαξι από το MLS. Δεν είναι και λίγοι, εξάλλου, οι αστέρες που στην καμπή της καριέρας του έκαναν το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 εκατομμύρια για Σουπερλιγκάτο φορ η Γκλάντμπαχ - Τον είχε διώξει ο Μαρτίνς - Μεταγραφή με 5 εκατ. ο Καμαρά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags