Facebook Pixel Κώστας Νικολακόπουλος: "Η κίνηση Μητσοτάκη στην UEFA για τη διαιτησία τα λέει όλα" (ηχητικό)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 16:37:00

Νικολακόπουλος: "Η κίνηση Μητσοτάκη στην UEFA για τη διαιτησία τα λέει όλα" (ηχητικό)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Η κίνηση Μητσοτάκη στην UEFA για τη διαιτησία τα λέει όλα" (ηχητικό)

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, elite διαιτητές για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε την πληροφορία από την Ιταλία περί ενεργοποίησης της οψιόν για τον Χάμες και του χρόνου.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προπόνηση των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι σήμερα ο Μπιέλ έκανε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, κάτι που σημαίνει πως είναι καλύτερα για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, ενώ αρχίζει και μπαίνει και ο Εμβιλά σε κατάσταση ετοιμότητας.

Τέλος, σχολίασε και την κίνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να ζητήσει από τον πρόεδρο της UEFA υψηλού επιπέδου διαιτητές για τα playoffs, λέγοντας ότι ήταν μία κίνηση που έπρεπε να γίνει νωρίτερα αλλά αφού έγινε έστω και τώρα, ήταν σημαντική και καταδεικνύει βέβαια πάρα πολλά για το επίπεδο της διαιτησίας με το οποίο παίζεται το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και ότι έχει γίνει κατανοητό πως υπό τέτοιες συνθήκες, δηλαδή με τέτοιες διαιτησίες, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Χουάνγκ και υπογραφές με ΑΕΚ - "Μικρό καλάθι για μεταγραφή" - Φεύγει για Γερμανία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags