Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 16:30:00

Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!

Sportdog Team
Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!

Οι Πειραιώτες έχουν μεγάλο ρόστερ και, φυσικά, δεν μπορούν να συνεχίσουν με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικά από τη στιγμή που, σαφώς, θα υπάρξει ενίσχυση το προσεχές καλοκαίρι ενώ υπάρχουν και παίκτες που θα επιστρέψουν από τους δανεισμούς τους.

Ολυμπιακός: Ολόκληρο θέμα έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα στο Λιμάνι για τους παίκτες που θα επιστρέψουν από τους δανεισμούς τους, μετά τη λήξη τής τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς σε μεγάλο βαθμό θα διαμορφώσουν το πώς θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι.

Υπάρχει μία ακόμα παράμετρος, όμως, για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι και το ποιοι θα συνεχίσουν στο Λιμάνι, από εκείνους που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ. Πάμε να δούμε μία-μία θέση αναλυτικά για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Τερματοφύλακες

Ο Πασχαλάκης ήρθε στο παρά ένα των μεταγραφών αλλά δικαιωματικά είναι πρώτος και θα μείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το συμβόλαιο του Κρίστινσον ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι αλλά ας μην αποκλείσουμε να ανανεωθεί για έναν χρόνο ακόμα. Φυσικά στην ομάδα υπάρχει και ο Τζολάκης που αν δεν προωθηθεί ως Νο2 (άρα να αποχωρήσει ο Κρίστινσον) δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα για να πάρει μαζικά πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Σε μια τέτοια περίπτωση το πιθανότερο είναι να συνεχίσει ως Νο3 ο νεαρός Παπαδούδης.

 

Αμυντικοί

Ραμόν, Σωκράτης, Ροντινέϊ, Ντόη είναι οι μόνοι σίγουροι. Ίσως και ο Μπα. Θα εκτιμηθεί τι μπορεί να γίνει με τους Ρέτσο και Ανδρούτσο (ίσως μείνουν για να δίνουν βάθος στον πάγκο), ενώ δεδομένη θεωρείται η πώληση των Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Χαφ

Στον Εμβιλά θα γίνει πρόταση ανανέωσης και, λογικά, θα συνεχίσει, ο Φορτούνης έτσι κι αλλιώς έχει συμβόλαιο (και, πλέον, αναβαθμισμένο ρόλο), στην περίπτωση του Μπιέλ έχει σοβαρή επένδυση και εννοείται ότι θα συνεχίσει, ενώ ο Κανός είναι εδώ με τη μορφή δανεισμού. Για τον Χάμες κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει, ο Μπουτούσι ίσως να έχει την ευκαιρία του για να συνεχίσει, όπως και ο Βρουσάι που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Για τον Μασούρα ίσως γίνει προσπάθεια πώλησης (με πρόταση 7+ εκατ. ευρώ λογικά θα αποχωρήσει), ο Βαλμπουενά λογικά θα κρεμάσει τα παπούτσια του, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια για την ανανέωση του δανεισμού του Σαμασέκου. Ο κασάμι, λογικά, μένει, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες ναι μεν είναι αξιόλογος εξτρέμ αλλά αυτό το μία μέσα και δύο έξω δεν τον βοηθάει για να συνεχίσει. Η περίπτωση του Ινμπόμ Χουάνγκ είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη - Βρίσκεται στα μπλοκάκια πολλών ομάδων και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη πρόταση από εκείνες που μια ομάδα δεν μπορεί να απορρίψει.

Επιθετικοί

Εδώ η κατάσταση είναι κάπως ξεκάθαρη: Ο Ελ Αραμπί πήρε ένα μεγάλο συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν δείχνει να μπορεί, πια, να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Άρα μην προκαλέσει εντύπωση σε κανέναν αν προκύψει πρόταση από Αραβία και αποχωρήσει. Αντίθετα με τον Μπακαμπού που είναι, πια, ο πιο αξιόπιστος επιθετικός του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 εκατομμύρια για Σουπερλιγκάτο φορ η Γκλάντμπαχ - Τον είχε διώξει ο Μαρτίνς - Μεταγραφή με 5 εκατ. ο Καμαρά

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags