Facebook Pixel Άρης: Ανατροπή δεδομένων για Καμαρά ενόψει Ολυμπιακού - Τι ισχύει για την παρουσία Πάλμα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 19:50:00

Ανατροπή δεδομένων για Καμαρά ενόψει Ολυμπιακού - Τι ισχύει για την παρουσία Πάλμα

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων για Καμαρά ενόψει Ολυμπιακού - Τι ισχύει για την παρουσία Πάλμα

Οι αστερίσκοι της περασμένης εβδομάδας, σιγά-σιγά, διαγράφονται από τον Τόλη Τερζή καθώς ήδη έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά τους περιμένει στην προπόνηση για να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους.

 

Άρης: Οι αστερίσκοι της περασμένης εβδομάδας, σιγά-σιγά, διαγράφονται από τον Τόλη Τερζή καθώς ήδη έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά τους περιμένει στην προπόνηση για να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους.

Ο εντονότερος προβληματισμός αφορούσε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς λίγο η πληροφορία που μετέδωσαν τα αφρικανικά Media για το χτύπημα που δέχθηκε στον αχίλλειο τένοντα και περισσότερο εκείνη η φωτογραφία του με δεμένο το αριστερό πόδι του, ήταν λογικό να βάλει τους «κίτρινους» σε σκέψεις. Αυτές άρχισαν να φεύγουν μετά από την επικοινωνία που είχαν μαζί του όπου ο 28χρονος επιθετικός εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Χθες τα ξημερώματα, ο Καμαρά δεν αγωνίστηκε απλά με τη Μαυριτανία (απέναντι στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό) αλλά έβγαλε 90λεπτο κι έτσι διαγράφηκε κάθε κίνδυνος.

Πλέον, ο Τόλης Τερζής περιμένει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να διαπιστώσει την κατάστασή του. Προφανώς θα τον συμπεριλάβει στο πλάνο του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μένει να φανεί αν θα διατηρηθεί στη θέση του βασικού φορ ή αν θα προτιμηθεί ο Αντρε Γκρέι. Κι αυτό διότι ο Καμαρά ήδη αγωνίστηκε σε δύο αγώνες σε διάστημα πέντε ημερών κι αν ξεκινήσει στο Καραϊσκάκη, αυτοί θα γίνουν τρεις σε δέκα ημέρες.

Η περίπτωση του Λούις Πάλμα επίσης δεν εμπνέει ανησυχία καθώς ο 23χρονος δεν αγωνίστηκε μεν με τη φανέλα της Ονδούρας στη βαριά ήττα (4-1) από τον Καναδά αλλά ο λόγος δεν ήταν κάποιος τραυματισμός. «Προπονηθήκαμε υπό άσχημες καιρικές συνθήκες στο Λος Αντζελες. Ο Λούις είχε γρίπη, δεν μπορούσε να προπονηθεί καλά, έκανε μόλις μία κανονική προπόνηση και αφού μίλησα μαζί του αποφασίσαμε να μην τον χρησιμοποιήσω γιατί δεν έχει ξεπεράσει τη γρίπη», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ονδούρας. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ζήτημα τραυματισμού, ο Πάλμα επίσης θα είναι στο αγωνιστικλό σχέδιο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά θα τσεκαριστεί η κατάστασή του για να αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους διεθνείς, αργά χθες το βράδυ αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη ο Γιάκουμπ Μπράμπετς και μέσα στις επόμενες ώρες θα φτάσουν οι Ενκουλού, Μαζικού. Περισσότερο καίει η περίπτωση του Τσέχου ο οποίος θα είναι στο αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Χουάνγκ και υπογραφές με ΑΕΚ - "Μικρό καλάθι για μεταγραφή" - Φεύγει για Γερμανία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags