Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί: Ασταμάτητος ο Ατζούν - Αγοράζει κι άλλη ομάδα στο Νησί μετά τη Χαλ!
| 2023-03-31 17:56:00

Ασταμάτητος ο Ατζούν - Αγοράζει κι άλλη ομάδα στο Νησί μετά τη Χαλ!

Sportdog Team
Ασταμάτητος ο Ατζούν - Αγοράζει κι άλλη ομάδα στο Νησί μετά τη Χαλ!

Ο Ατζούν είχε βρεθεί πριν λίγους μήνες κοντά στην εξαγορά του 70% των μετοχών της Ντάνταλκ, όμως πλέον άλλος είναι ο σύλλογος που αναμένεται σύντομα να περάσει στα χέρια του.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο γνωστός Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός που έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Χαφ, ήταν στις εξέδρες του Τόλκα Παρκ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Σέλμπουρν με την Σεντ Πάτρικς και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της ομάδας του Δουβλίνου (σ.σ. της Σέλμπουρν)

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες κοντά στην εξαγορά του 70% των μετοχών της Ντάνταλκ, όμως το ναυάγιο τότε στις διαπραγματεύσεις τον έφερε στο κατώφλι πλέον της Σέλμπουρν, ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος Ιρλανδίας.

Πηγές από την διοίκηση της Σέλμπουρν αναφέρουν ότι το τελικό deal κρίνεται θέμα ημερών, ενώ υπογραμμίζεται ότι θα υπάρχει και στενή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με την άλλη ομάδα του Ατζούν, τη Χαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικό σκηνικό στο Survivor - Ποια παίκτρια γνωρίστηκε με Πέλκα - Ατζούν: "Φανταστικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags