Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ λύνει το... δίλημμα στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Αυτός ο επιθετικός ταιριάζει περισσότερο
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 23:14:00

Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ λύνει το... δίλημμα στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Αυτός ο επιθετικός ταιριάζει περισσότερο

Sportdog Team
Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ λύνει το... δίλημμα στο ντέρμπι με ΑΕΚ - Αυτός ο επιθετικός ταιριάζει περισσότερο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι της Τούμπας με την Ένωση κάνοντας γνωστές τις δικές του απόψεις σχετικά με το δίλημμα Τόμας ή Ολιβέιρα για την κορυφή της επίθεσης.

Βασίλης Γεωργόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε για την Εθνική Νέων και την πρόκριση στα τελικά, τις ακαδημίες του Δικεφάλου που τροφοδοτεί τις μικρές Εθνικές, σχολίασε το ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα ενώ απάντησε για το ποιος είναι ο κατάλληλος επιθετικός για να παίξει από πλευράς ΠΑΟΚ.

Για την επιτυχία της Εθνικής Νέων: «Στα ηλικιακά πρωταθλήματα Παίδων και Νέων στην Ευρώπη, οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν μικρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για να τους αγοράσουν φτηνά, να τους βελτιώσουν και να τους μεταπουλήσουν. Στα τελικά της Μάλτας θα έχουν πιο καλούς αντιπάλους και θα υπάρχουν ακόμη περισσότεροι σκάουτ. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει στο κομμάτι των Ακαδημιών, δίνει πολλούς παίκτες στην Εθνική Παίδων και στη Νέων. Ο Τζίμας έχει μεγάλο μέλλον, πρέπει να είναι προσγειωμένος. Πολλά παιδιά έχουν μέλλον, κάποιοι μπορεί να κάνουν τη μεταγραφή και πριν παίξουν στον ΠΑΟΚ, αν και η σωστή σειρά είναι πρώτα να παίξουν και μετά να πάρουν τη μεταγραφή».

Το ντέρμπι της Τούμπας: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ την Κυριακή και μετά να πάει να παίξει τη ρουλέτα στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να δει ξεχωριστά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ, θα παίξει ρόλο η μέρα που θα βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Οι πρωτοπόροι έχουν ψυχολογική πίεση, ο ΠΑΟΚ ήρθε αθόρυβα και έχει μια σταθερή ομάδα με καλό αγωνιστικό προσανατολισμό. Η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να πιέσει τόσο τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Το έκανε μέσα στην OPAP Arena στα ντέρμπι αλλά εκτός έδρας θα είναι διαφορετικά. Ο Ίνγκασον είναι μια ηγετική φυσιογνωμία για τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλο παιχνίδι, τα προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ ίσως γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ».

Το δίλημμα Ολιβέιρα-Μπράντον: «Ο Ολιβέιρα έχει μεγάλη εμπειρία, κρατάει την μπάλα, με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι 1-2 βήματα μπροστά από τον Μπράντον. Συνεργάζεται καλά με τους μεσοεπιθετικούς και δημιουργεί καταστάσεις. Ο Μπράντον είναι ταχύς και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά στο ματς με την ΑΕΚ ταιριάζει περισσότερο ο Ολιβέιρα», είπε ο Βασίλης Γεωργόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται Σουπερλιγκάτη ομάδα - Οι Ολλανδοί ψάχνουν ήδη στελέχη - Χαλάει το deal για Παναιτωλικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags